Öt jármű ütközött az M0-son

Publikálás dátuma
2018.08.12. 17:40
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
A balesetben egy ember megsérült.
Összeütközött  három személygépkocsi, egy teherautó és egy motoros vasárnap délután az M0-ás autóúton, Dunaharaszti térségében – írja a police.hu. A balesetben a motoros megsérült. Az M0-ás autóút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínelés és műszaki mentés már befejeződött, így újra járható az útszakasz.
Szerző
Témák
M0-ás baleset
Frissítve: 2018.08.12. 18:34

Két autó karambolozott az M7-esen

Publikálás dátuma
2018.08.12. 15:37
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A műszaki mentés és a helyszíni szemle ideje alatt a forgalom csak a leállósávon haladt, több kilométeres volt a torlódás.
Összeütközött két autó az M7-es autópálya 73-as kilométerszelvényében, Kőszárhegy térségében, a Budapest felé vezető oldalon vasárnap délután – írta a police.hu. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakasz forgalma csak a leállósávon haladt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője korábban az MTI-nek azt mondta, hogy közel hét kilométeres torlódás alakult ki az autópályán. A rendőrök már feloldották a forgalomkorlátozást, így az autópálya újra teljes szélességében járható.
Szerző
Témák
M7-es torlódás
Frissítve: 2018.08.12. 18:38

Négyes karambol Debrecennél – Gyerekek is kórházba kerültek

Publikálás dátuma
2018.08.12. 13:29
Illusztráció
Fotó: Tóth Gergő
A balesetben négyen sérültek meg, az utat teljes szélességében lezárták.
Három autó és egy kerékpár ütközött össze Debrecen külterületén, a Hosszúpályi úton, az 1-es kilométernél – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A tűzoltók az út teljes lezárása mellett megkezdték a műszaki mentést. A Hajdú-Bihari Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-nek elmondta: a balesetben négyen sérültek meg, közülük egy felnőttet és 3 gyermeket a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak. A kerékpáros nem sérült meg. A helyszínelés és mentés ideje alatt a forgalmat földutakra tereli a rendőrség.   
Szerző