Tizenkét kiló marihuánára bukkantak Röszkénél (videó)

Publikálás dátuma
2018.08.14. 07:52

Fotó: police.hu
A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke több mint 23 millió forint.
Egy férfi még szombaton, este 11 órakor jelentkezett belépésre egy gépkocsival Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Az útlevélellenőrzést követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság határrendésze az autót alapos ellenőrzésre küldte, amelynek során megállapították, hogy a jármű alvázát átalakították, a kábítószerkereső-kutya pedig találatot jelzett – írja a police.hu. Az autó padlólemeze alá rejtve a nyomozók 36 csomagban összesen 11 855 gramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána, feketepiaci értéke több mint 23 millió forint.   A 37 éves bosznia-hercegovinai – koszovói kettős állampolgárral szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntettének gyanúja miatt folytatnak nyomozást. Az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.
Szerző

Karambol az M7-esen – Egy ember meghalt, hárman megsérültek

Publikálás dátuma
2018.08.14. 07:15
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Kamion és gépkocsi ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonfenyves térségében.
police.hu oldalon megjelent tájékoztatás szerint a balesetben három személy súlyos sérüléseket szenvedett, az autó egyik utasa pedig a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták, a fogalom a belső sávban halad.
Szerző

Lángolt egy autó a XIV. kerületben

Publikálás dátuma
2018.08.13. 21:54
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűz a jármű mellett álló kisteherautóra is átterjedt. Egy ember megsérült.
Kigyulladt egy autó a főváros XIV. kerületében, a Pillangó utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A jármű teljes terjedelmében égett, a mellette álló kisteherautóra is átterjedt a tűz. A tűzoltók elfojtották a lángokat. Az első hírek szerint a tűzeset során a személygépkocsi tulajdonosa megsérült.
Szerző
Témák
tűz Budapest