Előfizetés

Tizenkét kiló marihuánára bukkantak Röszkénél (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.14. 07:52

Fotó: police.hu
A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke több mint 23 millió forint.
Egy férfi még szombaton, este 11 órakor jelentkezett belépésre egy gépkocsival Röszke Autópálya-határátkelőhelyen. Az útlevélellenőrzést követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság határrendésze az autót alapos ellenőrzésre küldte, amelynek során megállapították, hogy a jármű alvázát átalakították, a kábítószerkereső-kutya pedig találatot jelzett – írja a police.hu. Az autó padlólemeze alá rejtve a nyomozók 36 csomagban összesen 11 855 gramm kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A helyszínen elvégzett gyorsteszt, valamint az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt anyag marihuána, feketepiaci értéke több mint 23 millió forint.   A 37 éves bosznia-hercegovinai – koszovói kettős állampolgárral szemben különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása bűntettének gyanúja miatt folytatnak nyomozást. Az elfogott férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Karambol az M7-esen – Egy ember meghalt, hárman megsérültek

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.14. 07:15
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Kamion és gépkocsi ütközött az autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonfenyves térségében.
police.hu oldalon megjelent tájékoztatás szerint a balesetben három személy súlyos sérüléseket szenvedett, az autó egyik utasa pedig a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták, a fogalom a belső sávban halad.

Lángolt egy autó a XIV. kerületben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.13. 21:54
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűz a jármű mellett álló kisteherautóra is átterjedt. Egy ember megsérült.
Kigyulladt egy autó a főváros XIV. kerületében, a Pillangó utcában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A jármű teljes terjedelmében égett, a mellette álló kisteherautóra is átterjedt a tűz. A tűzoltók elfojtották a lángokat. Az első hírek szerint a tűzeset során a személygépkocsi tulajdonosa megsérült.