Emberölés kísérlete miatt körözött afgán férfit fogtak el Budapesten

Publikálás dátuma
2018.08.14. 14:28
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Görögország európai elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben.
A fővárosi rendőrök elfogtak egy afgán férfit, aki Görögországban követett el bűncselekményeket – írja a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Célkörözési Osztályának nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve kedden 7 óra körül a főváros XIV. kerületében, az Egressy úton fogták el a 27 éves férfit, akivel szemben Görögország rablás és emberölés kísérlete miatt bocsátott ki európai elfogatóparancsot. A férfit a rendőrök elfogását követően előállították a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra, és őrizetbe vették. 
Szerző
Témák
Görögország

Kigyulladt egy pesti lakás - 8 embert kellett kimenteni a házból

Publikálás dátuma
2018.08.14. 14:22
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az elektromos gépek égtek a Szondi utcai lakástűzben.
Tűz ütött ki egy társasház egyik lakásában Budapest VI. kerületében, a Szondi utcában - írja a katasztrófavédelem. A tüzet a lakásban lévő elektromos gépek okozták; az esethez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat.
Az egységek az épületből nyolc embert kikísértek az utcára. Ők az átszellőztetés után visszatérhettek az otthonaikba.
A tűzesetben senki sem sérült meg. Az oltásról a tűzoltóság készített képeket.
Szerző

Két autó ütközött Békés megyében, az egyik jármű vezetője életét vesztette

Publikálás dátuma
2018.08.14. 13:55

Fotó: Donka Ferenc / MTI
A balesetben a másik autó sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba vitték.
Összeütközött két autó Békés megyében, a Békés és Tarhos közötti úton. Az egyik jármű vezetője a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu.

A baleset körülményeiről azt írják: az egyik autó vezetője Tarhos irányából Békés felé tartott, amikor egy kanyar után áttért a szemközti sávba, és összeütközött a neki szemből érkező járművel.
A balesetet okozó autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. A vétlen sofőr a helyszínen életét vesztette. Mindketten egyedül ültek az autóikban, utasaik nem voltak.

A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Doboz és Bélmegyer felé terelték. A korlátozást 5 óra előtt oldották fel a hatóságok.
Szerző
Témák
baleset Békés
Frissítve: 2018.08.14. 18:11