Előfizetés

Két mentőhelikoptert is riasztottak egy balesethez a Balatonnál

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.15. 16:21
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Több ember megsérült, az egyik autó utasait csak a tűzoltók tudták kiszabadítani. Teljes a lezárás Balatonendréd és Lulla között.
Összeütközött két személyautó Somogy megyében, a Balatonendréd és Lulla közötti útszakaszon szerda délután - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. Az egyik járműbe két ember beszorult, akiket a balesethez riasztott siófoki hivatásos, tabi önkormányzati és nágocsi önkéntes tűzoltók szabadítottak ki a gépkocsiból.
Az elsődleges információk szerint több ember megsérült, ezért két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól a geszti nő

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.15. 13:47

Fotó: police.hu
A férfi a közös életkezdés reményében adta oda neki a megtakarítását.
Több mint 100 ezer eurót csalt ki egy osztrák férfitól egy Békés megyei nő – írja a police.hu. A közlemény szerint a 26 éves geszti nő az elmúlt években rendszeresen, évente több hetet töltött külföldön és klubokban, bárokban nyújtott szexuális szolgáltatást a vendégeknek. Ausztriában 2017 végén, 2018 elején ismerkedett meg egy férfival, aki szorosabb kapcsolatot akart létesíteni vele. A férfi a közös életkezdés reményében, házvásárlásra két részletben 37 millió forintnak megfelelő eurót adott a nőnek, ő azonban nem tervezett közös jövőt az osztrák férfival, állítása szerint a pénzt a szexuális szolgáltatásaiért kapta tőle. Miután hazautazott Magyarországra, az osztrák férfi számára elérhetetlenné vált, nem fogadta a telefonhívásait és nem válaszolt az üzeneteire. Az eurót élettársával több részletben, Békés megyei pénzváltókban forintra váltotta, a nagy részét pedig együtt elköltötték – többek között házat, gépkocsikat, háztartási gépeket, televíziót, bútort, építőanyagot és arany ékszereket vásároltak, a házat pedig felújították. A Sarkadi Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésével gyanúsítja a 26 éves nőt, élettársa ellen pedig bűnpártolás gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrség azokat a dolgokat, amelyeket a pár a nyomozás adatai szerint az osztrák férfitól kicsalt pénzen vásárolt, lefoglalta.

Két autó ütközött a IX. kerületben, egy ember megsérült

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.15. 12:49
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Mester utca és a Máriássy utca kereszteződésében történt, forgalomkorlátozásra kell számítani.
Összeütközött két autó a főváros IX. kerületében, a Mester utca és a Máriássy utca kereszteződésében – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Az első hírek szerint egy ember a balesetben egy ember megsérült.    A műszaki mentési munkálatokat a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik, a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.