Személyautó, kamion és két kisbusz ütközött az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.08.16. 15:39
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A négyes karambol miatt forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani.
Egy személygépkocsi, egy kamion és két kisbusz ütközött össze a M0-ás autóúton, Ecsernél, a 46-os kilométernél csütörtök délután - írja a katasztrófavédelem. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon történt balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést.
A helyszínen forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani, bár a helyszínelés este 7-kor véget ért. Az eset során személyi sérülés nem történt.
Szerző
Témák
M0-ás
Frissítve: 2018.08.16. 19:22

Három évet kapott a férfi, aki kórházi betegektől lopott

Publikálás dátuma
2018.08.16. 14:44
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője fellebbezést jelentett be.
Bíróság elé állították csütörtökön azt a 23 éves férfit, aki még július 19-én, hajnalban a kerítésen átmászva surrant be az egyik erzsébetvárosi kórházba és a kórteremben alvó betegek éjjeli szekrényeiről értékes személyes tárgyakat, pénztárcát, telefonokat, vércukormérőt tulajdonított el – derül ki az ügyészség közleményéből. Az egyik kórteremben a vádlott kutatása közben egy beteg felébredt, és riasztotta a biztonsági személyzetet, akik a tolvajt a lopott tárgyak megtalálása mellett elfogták. A lopás miatt két héttel korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt férfit a bíróság négy rendbeli kifosztás bűntette miatt 3 év szabadságvesztésre és 3 év közügyek gyakorlásától eltiltásra ítélte, valamint elrendelte a korábbi, felfüggesztett fogházbüntetés végrehajtását is. Az elsőfokú ítélet ellen a vádlott és védője jelentett be fellebbezést, így – mivel az ítélet nem jogerős – a bíróság rendelkezett a vádlott letartóztatásának fenntartásáról a másodfokú bíróság ügydöntő határozatának kihirdetéséig.
Szerző
Témák
lopás bíróság

Elmerült egy ember a Dunában Vácon

Publikálás dátuma
2018.08.16. 14:07

Fotó: Google Earth
A katasztrófavédelem búvárai megtalálták a kora délután eltűnt személy holttestét.
Elmerült egy ember a Dunában Vácon - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője csütörtök délután az MTI-t. Darázs Ágnes elmondta: nem sokkal egy óra előtt érkezett a bejelentés, hogy láttak egy embert elmerülni a folyóban, és még keresik. A búvárszolgálat, a mentők és a Pest megyei katasztrófavédelem munkatársai a helyszínen vannak. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. 
A búvárszolgálat fél öt után találta meg a keresett embert, aki a mentők megállapítása szerint életét vesztette - írja honlapján a katasztrófavédelem.
Szerző
Frissítve: 2018.08.16. 17:51