Kamion és személyautók ütköztek Győrnél - Teljes a lezárás a 14-es főúton

Publikálás dátuma
2018.08.22. 15:17

Fotó: police.hu
Egy ember megsérült a balesetben.
Egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze a 14-es számú főúton a Győr település végét jelző közúti jelzőtábla közelében Vámosszabadi irányában - írja honlapján a rendőrség. A baleset szerda délután 14 óra 20 perc körül történt, az okok és körülmények eddig tisztázatlanok.
Egy ember megsérült a katasztrófavédelem információi szerint, őt mentők látják el. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárás van érvényben.
Szerző
Témák
baleset Győr
Frissítve: 2018.08.22. 15:55

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Zuglóban, nem járt a 77-es troli

Publikálás dátuma
2018.08.22. 13:11

Fotó: Budapesti Közlekedési Központ (BKK) / Facebook
Egy ember megsérült, a rendőrök lezárták a Róna utca és az Egressy út kereszteződését.
Villanyoszlopnak ütközött egy autó szerdán a főváros XIV. kerületében a Róna utca és az Egressy út kereszteződésében. A balesetben egy ember megsérült – írja a police.hu. A műszaki mentés idejére a rendőrök a baleset helyszínét lezárták a Báróczy utca, Róna köz, Kövér Lajos utca és az Emma köz közötti szakaszon. A forgalmi rend - a tömegközlekedést is ideértve - délután kettőre állt helyre. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán írta, a baleset miatt a 77-es trolibusz helyett a teljes vonalon pótlóbusz járt.
Szerző
Témák
baleset Budapest
Frissítve: 2018.08.22. 14:20

Nyomoz a rendőrség a nézők közé csapódott tűzijáték ügyében

Publikálás dátuma
2018.08.22. 12:21
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Ketten égési sérüléseket szenvedtek augusztus 20-án Zánkán, őket a mentők a helyszínen ellátták.
Eljárást indított a rendőrség a zánkai augusztus 20-ai tűzijáték ügyében, a nézők közé csapódó rakéták a polgármester információi szerint két embert sebesítettek meg. Kucsera Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szerdán az MTI megkeresésére közölte: a zánkai tűzijátékon történtek ügyében foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányság. Filep Miklós (független), Zánka polgármestere azt mondta, az augusztus 20-ai tűzijáték második-harmadik percében – szerinte „nyilvánvalóan a vállalkozó hibájából” – 4-5 petárda a kilövőállástól vízszintesen a vízparton állók és a Balaton irányába indult el. Az ott levő 30-50 ember elmenekült az érintett területről, a strandgondnok pedig a rendelkezésre álló eszközökkel elsősegélyt nyújtott azoknak, akik azt igényelték. A polgármester információi szerint ketten szenvedtek nyolc napon belül gyógyuló égési sérüléseket, őket a mentők a helyszínen ellátták. Filep Miklós közölte: az önkormányzat a hatályos jogszabályok szerinti bejelentési kötelezettségnek eleget téve előzetesen kijelölte a tűzijáték idejére a rendőrség és a katasztrófavédelem által ellenőrzött és jóváhagyott védelmi zónát, és azon belül senki sem tartózkodott. Hozzátette: a tűzijátékot pályázat útján kiválasztott vállalkozó bonyolította le. A polgármester sajtóinformációkat cáfolva azt mondta, a jelenlévők nagy része – több ezer ember – az eseményeket nem észlelte, „pánik és menekülési hullám, egymást tipró embertömegek nem voltak”.
Szerző