Előfizetés

Ezt a 16 éves lányt keresi a rendőrség

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.22. 17:02
Illusztráció
Fotó: Kállai Márton
A lakosság segítségét kérik egy cserkeszőlői fiatalkorú lány eltűnése ügyében.
A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság keresi Czitán Mária Kitti cserkeszőlői lakost - írja honlapján a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves fiatal lány augusztus 20-án délelőtti órákban lakásáról ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.  
A keresett lány körülbelül 160-165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja barna színű és hátközépig érő, szeme színe barna, megjelenése ápolt. Eltűnésekor fekete színű hosszú farmernadrágot, fekete színű pólót, fekete színű 38-as méretű, varrott virágmintás cipőt viselt. A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, látta vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Gázolás miatt késnek a vonatok a debreceni és a békéscsabai vonalon

MTI
Publikálás dátuma
2018.08.22. 15:35
Illusztráció
Fotó: Népszava
A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Szolnok-Békéscsaba-Lőkösháza vasútvonalon 20-60, esetenként 60-100 perccel hosszabb menetidőre kell számítani az utasoknak gázolás miatt - közölte a Mávinform ügyeletese szerda délután az MTI-vel.
Peiper Károly tájékoztatása szerint egy ismeretlen embert gázolt a Budapestről Nyíregyházára tartó Kócsag Intercity. A helyszínelés végéig, várhatóan 16 óráig, az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés, az utasokat pótlóbuszok szállítják. A menetrend szerinti vasúti közlekedés késő estére állhat helyre.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kovács Ágnes az MTI-nek elmondta, hogy a vonat egy középkorú nőt gázolt halálra.

Kamion és személyautók ütköztek Győrnél - Teljes a lezárás a 14-es főúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.08.22. 15:17

Fotó: police.hu
Egy ember megsérült a balesetben.
Egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze a 14-es számú főúton a Győr település végét jelző közúti jelzőtábla közelében Vámosszabadi irányában - írja honlapján a rendőrség. A baleset szerda délután 14 óra 20 perc körül történt, az okok és körülmények eddig tisztázatlanok.
Egy ember megsérült a katasztrófavédelem információi szerint, őt mentők látják el. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárás van érvényben.