Mérges jeti járt a győri parkolóban

Publikálás dátuma
2018.08.27. 14:43
Bűnügyi - és talpnyom a rongálás helyszíni
Fotó: police.hu
Autókat rugdosott és fújt le poroltóval egy dühödt férfi Győrben, a rendőrök törés-zúzás közben érték tetten.
 Győr egyik parkolóházából tettek bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 26-án, miszerint reggel 8 óra előtt egy férfi az ott parkoló járművek közül négyet megrongált. Az ámokfutó megrugdosta, majd egy poroltó készülékkel fújta le az autókat – az egyik autón jól kivehetően látszott méretes talpnyoma. Aztán, mintegy levezetésként letörte parkoló sorompóját is.
A rendőrök még a helyszínen elfogták az ismeretlen okból tomboló férfit, aztán a győri kapitányságra vitték. Kihallgatása után garázdaság gyanújával indult ellene eljárás, írja a police.hu. 
Szerző

Lopott szerszámokkal loptak el egy pónit

Publikálás dátuma
2018.08.27. 13:10

Fotó: police.hu
Két helyre is betörtek egyetlen éjjel, de tetten érték őket.
A 31 éves férfi és 18 éves társa szombat éjjel tört be egy tápiószentmártoni hétvégi ház melléképületébe, ahonnan hosszabbítókat, egy kerékpárt, valamint kézi szerszámokat vittek el - írja a police.hu. Ezt követően a két férfi megindult egy másik hétvégi ház felé; ennek hátsó kapujáról a lopott szerszámokkal levágták a lakatot, majd ellopták az udvaron lévő pónilovat.
A férfiak a kézi szerszámokat és hosszabbítókat hátrahagyták, a lóval pedig Tápiószentmárton központja felé tartottak épp, amikor őket a helyi polgárőrök tetten érték, akik értesítették a rendőrséget. A 31 éves férfi a lopott kerékpárral a helyszínről elmenekült, 18 éves társát a rendőrség kiérkezéséig a polgárőrök visszatartották. A rendőrök a 18 éves helyi lakost a helyszínen, míg 31 éves társát otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a két férfit gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük az eljárást a Nagykátai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.
Szerző

Pótkerék ölt meg egy fiatal nőt az M1-esen

Publikálás dátuma
2018.08.27. 11:55
Illusztráció
Fotó: Népszava
A kerék berepült egy teherautó utasterébe, a mentőhelikopter már hiába ment a helyszínre.
A baleset hétfő reggel 10 óra körül, az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 91. kilométerszelvényben, Bábolna közelében történt - írja honlapján a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Győr irányába közlekedő tehergépkocsiba eddig tisztázatlan körülmények között 
a szélvédőn keresztül berepült egy pótkerék, ami eltalálta a tehergépjárműben utazó 19 éves nőt.

A helyszínre mentőhelikoptert hívtak, ám hiába: a nő belehalt sérüléseibe.
Szerző
Témák
M1-es baleset