Kamionba csapódott a furgon, tragédia az M0-son

Publikálás dátuma
2018.08.28. 08:36
A kamion tréle teljesen összeroncsolta a furgon orrát
Fotó: MTI
Halálos kimenetelű baleset történt kedd hajnalban az M0-s autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, Gyál mellett.
Kamionba rohant egy kisteherautó kedd hajnalban, pár perccel két óra előtt az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalán, a 34-es kilométernél, a balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére az M0-ás autóút Megyeri híd felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták; a hatósági vizsgálat reggel nyolc óra előtt ért véget , a forgalom jelenleg a szokott rend szerint halad az útszakaszon.
Szerző

Teherautók ütköztek, lebénult az M1-es Bőnynél

Publikálás dátuma
2018.08.27. 21:53
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Furgonok rohantak egymásba az autópálya Budapest felé vezető oldalán, ketten megsérültek a karambolban.
Két kisteherautó és egy trailer ütközött össze hétfőn este az M1-es sztráda 103. kilométerszelvényében, Bőny mellett, írja honlapján a rendőrség.
Az eddig ismeretlen okból történt karambolban két ember megsérült, őket mentők látják el – az érintett útszakaszt a műszaki mentés és helyszínelés idejére lezárták. A rendőrök a 107-es kilométernél, az M19-es út felé terelik a főváros felé tartó forgalmat, amíg a munkálatok véget érnek.
Szerző

Szakadékba zuhant egy motoros, nem élte túl

Publikálás dátuma
2018.08.27. 15:04
Illusztráció
Fotó: Thinkstock
A baleset a Kőröshegy és Bálványos közötti úton történt.
Szalagkorlátnak ütközött és szakadékba zuhant egy motorkerékpáros hétfő délután Somogy megyében, a Kőröshegy és Bálványos közötti úton, Kőröshegy közelében hétfő kora délután - írja a katasztrófavédelem. A balesethez Siófokról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
A balesetben a motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Szerző
Témák
motorosbaleset