Kigyulladt egy háromszintes ház, mentőhelikopter vitt el egy sérültet

Publikálás dátuma
2018.08.29. 13:13
Illusztráció
Fotó: Népszava
A bogácsi tűz az épület középső szintjén keletkezett.
Kigyulladt egy családi ház szerdán dél körül Bogácson, a József Attila utcában a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint. 
Egy ember megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba.

A tüzet a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók fékezték meg. A rajok utómunkálatokat végeznek és átszellőztetik a házat.
Szerző
Témák
tűzeset

Gázolt a 3-as metró a Corvin negyednél (videó)

Publikálás dátuma
2018.08.29. 12:39
Illusztráció
Fotó: Üveges Zsolt / Népszava
A Nagyvárad tér és Deák Ferenc tér között pótlóbusz közlekedett.
Baleset miatt pótlóbusz járt a 3-as metró helyett a Nagyvárad tér és Deák Ferenc tér között. A Metróért Egyesület a Facebook-oldalán azt írta, gázolás történt a Corvin negyednél. A BKK később tudatta, hogy a metró ismét a felújítás ideje alatt érvényes forgalmi rend szerint közlekedik. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a Facebook-oldalán közölte, hogy a baleset a Kőbánya-Kispest felé vezető oldalon történt. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával kiemelték a szerelvény alól, majd átadták a mentőknek a sérültet. A police.hu azt írja, a balesetben egy nő súlyos sérüléseket szenvedett, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.
Szerző
Témák
BKK 3-as metró
Frissítve: 2018.08.29. 15:27

Karambol Sződligetnél – Lezárták a 2-es főutat

Publikálás dátuma
2018.08.29. 10:53
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A balesetben két kiskorú is súlyosan megsérült, egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a járműből.
Egymásba rohant egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 2-es főúton, Sződligetnél – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A balesetben az első hírek szerint hárman megsérültek, egyiküket a műszaki mentést végző váci hivatásos tűzoltók szabadították ki a járművéből, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, a balesetben két kiskorú is súlyosan megsérült.
Szerző
Frissítve: 2018.08.29. 10:54