Elütöttek egy biciklist Újpesten, az autós elhajtott

Publikálás dátuma
2018.08.30. 09:43

Fotó: police.hu
A kerékpáros súlyos sérülést szenvedett, a rendőrök elfogták a 40 éves budapesti férfit.
A budapesti rendőrök a helyszín közelében elfogtak egy autóst, aki elütött egy kerékpárost kedden, este 9 óra körül Újpesten. A biciklis a balesetben súlyos sérülést szenvedett – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 40 éves budapesti férfi autójával a Temesvári utca és az Árpád út kereszteződésében, kanyarodás közben ütötte el a kerékpárost. A járművezető – anélkül, hogy a balesetben megsérült férfinak segítséget nyújtott volna – elhajtott a helyszínről. Egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik azonosították az elkövetőt és pár óra múlva a helyszín közelében elfogták. A kerékpáros a baleset során súlyos sérülést szenvedett. A nyomozók a férfit segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Forrás: police.hu
Szerző
Témák
Újpest baleset

Bíróság elé állhat a kutyáját felakasztó férfi

Publikálás dátuma
2018.08.30. 09:40

Fotó: police.hu
Múlthétvégén kivégezte kutyáját az inárcsi erdőben - a nyomozás lezárult, a rendőrség bíróság elé állítaná a férfit.
Egy 51 éves férfi valamikor augusztus 25-én este és másnap reggel között Inárcs egy erdős területén egy fára felakasztotta a kutyáját. A kutya nem élte túl. Az elpusztult ebet szombat reggel vették észre, majd bejelentést tettek róla. A dabasi rendőrök négy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a kutya gazdáját, akit otthonában elfogtak.
A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták. Ellene az eljárást a Dabasi Rendőrkapitányság állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.
A nyomozást szerdán lezárták - tájékoztat honlapján a rendőrség. A keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldték az ügyészségnek.
Szerző

Eltűnt egy 14 éves fiú Debrecenben

Publikálás dátuma
2018.08.29. 17:51
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Székely Ádám megtalálása érdekében.
police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a 14 éves fiú augusztus 29-én 13 óra 30 perc körül debreceni tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Székely Ádám 175-180 centiméter magas, barna, rövid hajú és barna szemű. Eltűnésekor szürke pólót, barna farmert, valamint egy fekete cipőt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.
Szerző
Frissítve: 2018.08.29. 17:53