Elütöttek egy biciklist Újpesten, az autós elhajtott

Publikálás dátuma
2018.08.30 09:43

Fotó: police.hu
A kerékpáros súlyos sérülést szenvedett, a rendőrök elfogták a 40 éves budapesti férfit.
A budapesti rendőrök a helyszín közelében elfogtak egy autóst, aki elütött egy kerékpárost kedden, este 9 óra körül Újpesten. A biciklis a balesetben súlyos sérülést szenvedett – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 40 éves budapesti férfi autójával a Temesvári utca és az Árpád út kereszteződésében, kanyarodás közben ütötte el a kerékpárost. A járművezető – anélkül, hogy a balesetben megsérült férfinak segítséget nyújtott volna – elhajtott a helyszínről. Egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik azonosították az elkövetőt és pár óra múlva a helyszín közelében elfogták. A kerékpáros a baleset során súlyos sérülést szenvedett. A nyomozók a férfit segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Frissítve: 2018.08.30 09:43

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24 17:44

Fotó: police.hu
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátták. 

A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Frissítve: 2019.03.24 22:02