Felborult egy kisbusz, teljes a lezárás a 34-es főúton

Publikálás dátuma
2018.08.30. 13:16
illusztráció
Fotó: Népszava
Két ember sérült meg a Kunmadaras környékén történt balesetben.
Felborult egy kisbusz csütörtök kora délután Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 34-es főút Kunmadaras és Kunhegyes közötti szakaszán - tájékoztat a katasztrófavédelem. A balesetben két ember megsérült, őket a mentők látják el.
A balesethez a karcagi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.
A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Szerző

Tóba fojtotta a kutyáját egy zalaegerszegi férfi

Publikálás dátuma
2018.08.30. 12:43

Fotó: police.hu
Egy súlytárcsát kötött az állat nyakára és az Aranyoslapi forrásnál a vízbe hajította. A rendőrök elfogták.
A zalaegerszegi rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a 33 éves helyi férfit, aki egy tóba dobta a kutyáját – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított augusztus 20-án a késő esti órákban az Aranyoslapi forrásnál egy súlytárcsát kötött az állat nyakára, majd a vízbe hajította. Az állat elpusztult, tetemét augusztus 28-án vették ki a vízből és bejelentést tettek a rendőrségre. A rendőrök fél napon belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a kutya gazdáját, akit az otthonában elfogtak és előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 33 éves helyi férfival szemben állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.
Forrás: police.hu
Szerző

Tömegkarambol az M7-esen – Többen megsérültek (képek)

Publikálás dátuma
2018.08.30. 11:37

Fotó: police.hu
Siófok térségében teljes pályás útlezárás volt érvényben Nagykanizsa irányába, Budapest irányába pedig sávkorlátozásra kell számítani.
Ráfutásos balesetet szenvedett egy murvát szállító kamion, három kisbusz és három gépkocsi csütörtök délelőtt az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
A balesethez a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.
A police.hu azt írja, a balesetben többen megsérültek, ellátásuk jelenleg is folyamatban van. Az érintett útszakaszon a rendőrök 10 óra 45 perctől a belső és külső sávot lezárták. Az arra közlekedők a 98. kilométerszelvénynél a 7-es főúton keresztül kerülhetnek, majd a 105. kilométerszelvényben tudnak visszatérni az autópályára. A főváros felé sávkorlátozásra kell számítani, a belső sávot a balesettel érintett útszakaszon lezárták, közlekedni a külső sávon lehet.
Szerző
Frissítve: 2018.08.30. 15:47