Kizuhant egy nyolcéves fiú a kaposvári kórház ablakán

Publikálás dátuma
2018.09.05. 14:40

Fotó: Népszava
A gyermek súlyosan megsérült, a rendőrség eljárást indított az ügyben.
Kizuhant egy nyolcéves gyermek a kaposvári kórház harmadik emeletén található gyerekosztály egyik ablakából szerdán – írja a sonline.hu. A portál úgy tudja, a fiú beszökött egy takarító helyiségebe és az ottani ablakból zuhant ki. Információik szerint leszakadt a lépe és a mája, és életveszélyes állapotban szállították a pécsi gyerekklinikára. Úgy tudják, a kisfiú egyszer már megszökött a kórházból, akkor rendőrök vitték vissza.   A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek megerősítette, hogy a nyolcéves fiú kizuhant a kórház ablakán és súlyosan megsérült. Hosszú Balázs rendőrségi sajtóreferens közölte, hogy a rendőrség foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított eljárást az ügyben.
Szerző
Frissítve: 2018.09.05. 15:09

Hetek óta nem találnak egy 15 éves dunaújvárosi lányt

Publikálás dátuma
2018.09.05. 14:10

Fotó: police.hu
A rendőrök a lakosság segítségét kérik Járóka Fanni eltűnése ügyében.
A 15 éves lány még augusztus 11-én reggel, mezőfalvi otthonából ismeretlen helyre távozott, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig ezidáig nem vezettek eredményre – írja a police.hu. Járóka Fanni megközelítőleg 160 centiméter magas, normál testalkatú, hosszú göndör sötétbarna hajú, barna szemű. Eltűnésekor rövidnadrágot és fehér színű pólót viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen.
Szerző

Vascsővel és kutyákkal kergette el albérlőjét egy monori férfi

Publikálás dátuma
2018.09.05. 12:47

Fotó: police.hu
Lezárult a nyomozás a 71 éves férfi ügyében; a gyanú magánlaksértés.
A 71 éves férfi tavaly októberben két kutyájával és egy vascsővel jelent meg egy hétvégi hajnalon a Monorierdőn lévő házánál - írja a rendőrség. A házba bement, majd az ott szóbeli megállapodásuk alapján albérletben lakó férfit a vascsővel fejen ütötte. Ezt követően megfenyegette a sértettet, hogy ha nem megy el a házból, akkor ráengedi a kutyáit.
A bérlő - nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel - elmenekült. Az esetről aztán bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök a 71 éves férfit magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.
A nyomozás vizsgálati szakaszában a Monori Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.
Szerző
Témák
lakásbérlés
Frissítve: 2018.09.05. 13:50