Tűz ütött ki a győri kórházban

Publikálás dátuma
2018.09.05. 19:49
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az érintett épületrészt csak a látogatóknak és a járóképes betegeknek kell elhagyniuk. A füst miatt elzárkóztatást rendeltek el az egyik szinten.
Tűz keletkezett a győri Petz Aladár Kórház egyik földszinti raktárában – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A város hivatásos tűzoltói nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol gyorsan elfojtották a lángokat. Az emeletre áramlott füst miatt a tűzzel érintett épületrészben elzárkóztatást rendeltek el és csak a látogatóknak, valamint a járóképes betegeknek kellett elhagyniuk a folyosót.
Szerző
Témák
Győr kórház tűz
Frissítve: 2018.09.05. 20:40

Három autó karambolozott a Megyeri hídon

Publikálás dátuma
2018.09.05. 18:51
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Budapest felé vezető oldalon történt, egy sávon halad a forgalom.
Összeütközött három személygépkocsi a Megyeri hídon, a Budapest felé vezető oldalon – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A mentők egy embert vizsgálnak. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkeztek a helyszínre és megkezdődött a műszaki mentés, a forgalom egy sávon halad.
Szerző

Eltűnt egy evangélikus hitoktató Budapesten

Publikálás dátuma
2018.09.05. 17:56

Fotó: police.hu
A budafoki rendőrök a lakosság segítségét kérik Endreffy Péter megtalálása érdekében.
A rendőrség körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Endreffy Péter eltűnése ügyében – közölte kedd éjszaka a police.hu. Azt írták, hogy a 29 éves férfi kedden budafoki lakhelyéről távozott ismeretlen helyre, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések pedig nem vezettek eredményre. Endreffy Péter körülbelül 190 centiméter magas, szakállas, szemüveges, barna hajú férfi. A férfi eltűnéséről a Magyar Evangélikus Egyház is beszámolt. Mint írják, Endreffy Péter evangélikus hitoktató. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Endreffy Pétert felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést. 
Szerző