Előfizetés

Egy asszony holttestére bukkantak a II. kerületben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.06. 14:46
Illusztráció
Fotó: Kállai Márton
Többnapos holttestet találtak a II. kerületben, egy Keleti Károly utcai lakásban dél körül - értesült a 24.hu.
portál információi szerint egy idős asszony teteme került elő az egyik emeleti lakásból. Egy olvasójuk fotót is készített arról ahogy a tűzoltók megpróbálnak bejutni a lakásba, aki szerint nem kizárt, hogy gázszivárgás történt. Más forrásuk szerint természetes módon halhatott meg a nyugdíjas asszony pár nappal ezelőtt, és egy ismerőse értesítette a hatóságokat, hogy már napok óta nem jött ki a lakásból. A BRFK még nem reagált arra, hogy felmerült-e idegenkezűség a holttesttel kapcsolatban.
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Árokba borult egy kamion - Teljes a lezárás a 6-os főúton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.06. 09:42

Fotó: Shutterstock
A jármű még hétfőn balesetezett, de a műszaki mentésre csak csütörtök reggel kerül sor.
Szeptember 3-án 17 óra körül a 6-os számú főút 247. kilométerszelvényében egy nyerges vontató - eddig tisztázatlan körülmények között – az árokba csúszott, tájékoztat a rendőrség. Személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.
Csütörtökön a jármű műszaki mentésének idejére az érintett útszakaszon 9 óra 10 perctől teljes pályás útlezárás van érvényben. Kerülni az 5808-as számú úton Szigetvár irányából Hobol irányába, míg Darány irányából Kastélyosdombó irányába lehetséges.