Meghalt Burt Reynolds

Publikálás dátuma
2018.09.06. 21:20

Fotó: MICHAEL TULLBERG / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / / AFP
A színész nyolcvankét éves korában hunyt el.
Nyolcvankét éves korában elhunyt Burt Reynolds – írja a TMZ. A színész szívinfarktusban halt meg, és egy floridai kórházba vitték, ám életét már nem tudták megmenteni. Évek óta szívproblémái voltak, 2010 februárjában szívműtéten esett át. Burt Reynolds a Boogie Nightsban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjat kapott, és Oscar-díjra is jelölték.
Szerző
Frissítve: 2018.09.06. 21:23

Elhunyt Ádám Tamás

Publikálás dátuma
2018.09.06. 16:13
Ádám Tamás rendező Csukás István és Darvas Ferenc Ágácska című mesejátékának próbáján a Szegedi Nemzeti Színház 2014. február 26
Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI
66 éves korában meghalt Ádám Tamás színész, akit a legtöbben a Família Kft. Szép Károlyaként ismertek – írja a 24.hu. Ádám Tamás 1952. május 23-án született Győrben, Nagy Sándor Tamás néven. Először a győri Kisfaludy Színház, majd később a szolnoki Szigligeti Színház és a budapesti Radnóti Színház tagja volt. Utoljára a kecskeméti Katona József Színház társulatában játszott, utolsó éveiben szabadúszó színész-rendezőként dolgozott. Szerepelt a Szomszédok című sorozatban is, de igazán a Família Kft. című tévés szitkommal lett ismert, ahol a családfőt, Szép Károlyt alakította. A színész pont a sorozat miatt változtatott nevet, mivel egyik kollégájának, a Kövér Lajost alakító Nagy Zoltánnak is hasonló neve volt: ekkor változtatta a művésznevét fia, Ádám után Ádám Tamásra. A Ripost információi szerint Ádám Tamás tragikus körülmények között hunyt el, a halál oka még nem derült ki. Csonka András a Facebook-oldalán búcsúzott Ádám Tamástól:
Szerző
Témák
Ádám Tamás
Frissítve: 2018.09.06. 17:27