Előfizetés

Szexuális kényszerítés miatt köröz a BRFK egy afgán férfit

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.09. 12:33
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A 18 éves menekült egy gyorsétterem mosdójában erőszakolt meg egy nőt a rendőrség szerint.
Körözi a Budapesti Rendőr-főkapitányság S. B. Ahmadot: a menekült státuszú fiatal férfi a gyanú szerint vasárnapra virradó éjjel 3 órakor szexuális aktus eltűrésére kényszerített egy nőt egy V. kerületi gyorsétterem mosdójában - rendőrség a sértett feljelentése után kezdett nyomozni.
A férfi ellen vasárnap este már európai elfogatóparancsot is kiadtak, arra az esetre, ha elmenekült volna az országból. A BRFK külön nyomozócsoportot alapított az ügy kivizsgálásra -írta az MTI. A rendőrök ellenőrzik a férfi ismerőseit, a tömegközlekedési eszközöket és bizonyos főbb útvonalakat is, bejárják a vasúti pályaudvarokat. A gyanúsított egyébként oltalmazott státuszt kapott, és és 2017 nyara óta él az országban.

Árokba zuhant egy busz az M1-esen, 14 sérült (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.09. 08:13
A Lébénynél árokba fordult busz
Fotó: police.hu
Lébénynél történt a tömeges sérüléssel járó baleset, a busz utasait mentők szállították kórházba.
Eddig ismeretlen okból letért az útról, és árokba hajtott egy busz szombat éjszaka az M1-esen, Lébény határában: a járművön utazók közül tizennégyen megsérültek, mindannyian kórházi ellátásra szorultak.
A baleset éjjel 11 óra után történt, az autópálya Budapest felé vezető szakaszán; az érintett, 140. kilométerszelvényt a műszaki mentés és helyszínelés idejére egy sávon lezárták, a korlátozást csak vasárnap hajnali fél öt körül oldották fel a rendőrök.
 A baleset körülményeit a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja - írja a police.hu.

Halálos baleset – Árokba hajtott és felborult egy autó Alsónémediben

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.08. 19:52

Fotó: ihádák Zoltán / MTI
A jármű vezetője a gépkocsi alá szorult, életét már nem tudták megmenteni.
Eddig tisztázatlan körülmények között az árokba hajtott, majd a szántóföldön felborult egy személygépkocsi Alsónémediben, a Sertéstelepi úton – írja a police.hu. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a gépkocsi vezetője a jármű alá szorult. A tűzoltók megemelték az autót és kiszabadították alóla, életét azonban már nem lehetett megmenteni. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.