Biciklist gázolt egy motoros, teljes a lezárás a 84-es főúton

Publikálás dátuma
2018.09.12 08:06
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Mindketten kórházba kerültek a baleset miatt.
Személyi sérüléssel járó baleset történt szerda hajnalban, 6 óra körül a 84-es számú főúton, Nagycenk belterületén - tájékoztat honlapján a rendőrség. Eddig tisztázatlan okból és körülmények között egy motoros és egy kerékpáros ütközött össze.
A balesetben mindkét járművezető megsérült, őket a mentők kórházba vitték. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes útlezárás van érvényben és rendőri irányítás mellett a forgalmat a 85-ös számú főútra terelik.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset

Kigyulladt egy VIII. kerületi társasház tetőszerkezete

Publikálás dátuma
2019.04.17 19:36
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók.
Egy többemeletes társasház tetőszerkezete ég Budapest VIII. kerületében, a Baross utcában – írja honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzesethez nagy erőkkel érkeztek ki a fővárosi hivatásos tűzoltók, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.