Halálos baleset - Kamion ütközött kisteherautóval Kondorosnál (fotó)

Publikálás dátuma
2018.09.12 12:36

Fotó: MTI/ Donka Ferenc
A helyszínelés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta a 44-es főút érintett szakaszát.
Békés megyében, a 44-es számú főúton, Kondoros és Kardos között szerdán 11 óra 20 perckor összeütközött egy kisteherautó és egy kamion - tájékoztat a rendőrség.
Az ütközés következtében a kisteherautó vezetője a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion vezetőjét a mentők ápolják.
A kamion rakománya az úttestre borult. A rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Szarvas felől érkezők Örménykút irányába, a Békéscsaba felől közlekedők pedig Nagyszénás vagy Gyomaendrőd felé tudják elkerülni a baleset helyszínét.
2018.09.12 12:36
Frissítve: 2018.09.12 16:51

Oszlopnak csapódott egy autó, halál Újszilváson

Publikálás dátuma
2018.09.18 18:32
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A sofőr előzni készült, amikor szemből is érkezett egy autó. Félrerántotta a kormányt, de életét ez sem mentette meg.
Halálos autóbaleset történt kedden délután Újszilváson, villanyoszlopnak ütközött egy jármű az Abonyi úton. Az autót vezető sofőr előzni próbált egy másik kocsit, de pont akkor szemből is érkezett valaki. 
Hogy az ütközést elkerülje, az áldozat félrerántotta a kormányt, így ütközött oszlopnak. A sofőr sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszínen életét vesztette.
2018.09.18 18:32

Életfogytiglanra ítéltek a szerencsejáték miatt gyilkoló férfit

Publikálás dátuma
2018.09.18 18:01
illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. A döntés nem jogerős, a vádlott és védője gondolkodási időt kért.
Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Szolnoki Törvényszék kedden, első fokon egy szerencsejáték miatt gyilkoló férfit – közölte a bíróság sajtóosztálya az MTI-vel. A tájékoztatás szerint 2016 júliusában a férfi – az egyik szolnoki nagyáruházban működő üzlet eladójaként – az üzlet pénztárából csaknem egymillió forintot sikkasztott el, amelyet sportfogadásokon játszott el. Tettét megpróbálta egy trükkel leplezni, de miután a cég áruszállítóját nem sikerült becsapnia, különös kegyetlenséggel végzett vele – olvasható a közleményben. Az ügyben 2017. június 8-án emelt vádat a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség. A férfit kedden a Szolnoki Törvényszék előre kitervelten, nyereségvágyból, aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, továbbá folytatólagosan, nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett sikkasztás és jármű önkényes elvétele miatt életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte, legkorábban 25 év múlva bocsátható feltételes szabadságra. Az ítélet nem jogerős. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlott és védője azonban három nap gondolkodási időt kért.
2018.09.18 18:01
Frissítve: 2018.09.18 18:02