Előfizetés

Összeégett holttesteket találtak egy komáromi házban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.16. 13:37
Képünk illusztráció
Fotó: Massoud Hossaini / AFP
Az idegenkezűség sem zárható ki, emberölés miatt indítottak eljárást.
A tűzoltókat, a mentőket és a rendőröket szombatról vasárnapra virradó éjszaka riasztották a szlovákiai Komárom szélén fekvő családi házhoz - írja a Paraméter.sk.
Az egyik helyiségben egy 77 és egy 35 éves férfi összeégett holttestére bukkantak.

A holttesteket átvizsgáló orvos megállapításai szerint a halálukat égés okozta, de törvényszéki boncolást is elrendelt. Emellett nem zárták ki az idegenkezűség lehetőségét sem.
Renáta Čuháková rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint az ügyben emberölés miatt indítottak eljárást.

Kisvonat gázolt el egy 81 éves férfit

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.16. 11:24

Fotó: police.hu
A városnéző vonat vezetője nem adta meg az elsőbbséget - súlyosan megsérült a férfi.
Elsőbbségadás elmulasztása miatt történt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset 2018. június 12-én, Gyulán - számol be honlapján a rendőrség.
Egy kereszteződésében egy városnéző kisvonat elütött egy gyalogost. A 81 éves férfi, aki gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni az út túloldalára, súlyosan megsérült.
A Gyulai Rendőrkapitányság a városnéző vonat vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozásának gyanúja miatt indított büntetőeljárást, mert nem adott elsőbbséget az idős férfinak. Az iratokat átadták az ügyészségnek.

Amerikai kosarasokat késeltek Romániában

MTI
Publikálás dátuma
2018.09.16. 11:14
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Megkéseltek két amerikai kosárlabdázót vasárnapra virradó éjszaka a kelet-romániai Brailán, egyikük állapota súlyos, a másik sportolóé stabil - közölte az Agerpres hírügynökség.
A 24 éves Darrel Bowie és a 25 éves Joseph McClain egy hónapja igazolt a nemzeti ligában játszó brailai CS Cuza Sporthoz. Több csapattársukkal együtt egy szabadtéri szórakozóhelyen töltötték az éjszakát, ahol hajnali két óra körül tettlegességig fajuló konfliktusba keveredtek egy másik társasággal. Az Obiectivbr.ro portál értesülései szerint
a mellékhelyiség előterében támadt rájuk késsel egy büntetett előéletű, közismert alvilági figura, és mindketten számos sérülést szenvedtek.

Mindkettőjüket megműtötték, a súlyosabb állapotban lévő, fiatalabbik játékost kezelőorvosai egy bukaresti kórházba akarják áthelyezni. A helyi média szerint azonban a sérültek amerikai kórházba szeretnének kerülni, és másik két amerikai csapattársuk is Románia elhagyását fontolgatja.