Előfizetés

Dunába esett egy férfi az Erzsébet hídról

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.22. 09:56
Illusztráció
Fotó: Google Street View
Vízirendőrök mentették ki a 39 éves zavart férfit a vízből.
A rendőrségre szombat hajnalban 4 óra körül érkezett bejelentés, hogy Budapesten, az Erzsébet hídról egy férfi a Dunába esett. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek és azonnal megkezdték a mentést - számolt be az esetről a rendőrség honlapján.    A Duna gyors sodrása és a férfi zavart állapota megnehezítette a rendőrök számára a mentést, ezért a járőrhajóból az egyik rendőr a vízbe ugrott, majd a férfit partra vitte. A mentők a 39 éves budapesti férfit kórházba szállították.​  

Berántotta egy férfi lábát a munkagép Ludányhalásziban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.21. 21:52
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
A sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba.
Szörnyű baleset történt Ludányhalásziban: az egyik helyi olajtökmag és gabonatermesztéssel foglalkozó üzemben berántotta, majd összeroncsolta egy férfi lábát a munkagép – tudta meg a 24.hu. Az első hírek még arról szóltak, hogy a dolgozó lábát nem csak összeroncsolta, de le is tépte a gép, Kovács Imre polgármester viszont a portálnak azt mondta: a férfit mentőhelikopterrel kórházba vitték, és nem szakította le a lábát a gép. A portál úgy tudja, hogy a férfit a fővárosi Honvédkórházba szállította a mentőhelikopter.

Halálos baleset – Autóval ütközött egy motoros Bezenye közelében

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.21. 21:26

Fotó: police.hu
Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta.
Egy Mosonmagyaróvár felől Rajka irányába közlekedő motorkerékpáros nekiütközött egy vele azonos irányba közlekedő személygépkocsinak a 150-es úton, Bezenye közelében. A motor 49 éves vezetője a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárta és a forgalmat Bezenye és Mosonmagyaróvár felé terelte.