Előfizetés

Frontálisan karambolozott két autó, egy ember meghalt Galgahévíznél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.23. 17:03

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Az érintett útszakaszt lezárták, egy embert mentőhelikopterrel szállítanak kórházba.
Frontálisan ütközött össze két személyautó a 3-as főút 49-es és 50-es kilométerszelvénye között, Galgahévíz térségében – írja az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Az ütközés következtében az egyik autó a tetejére borult. A kocsikban csak a vezetők utaztak, mindketten beszorultak. A felborult autó vezetője a balesetben életét vesztette. A másik kocsi sofőrjét feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók, súlyos, életveszélyes sérülései miatt őt mentőhelikopterrel szállítják el. Az érintett útszakaszt lezárták.

Kigyulladt egy turistabusz a 24-esen

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.23. 16:31
Illusztráció
Fotó: Népszava
A jármű vezetője egy porral oltóval megfékezte a lángokat.
Kigyulladt egy turistabusz motortere a 24-es főút 12-es szelvényénél, Gyöngyös térségében, a Sástótól Mátraháza felé vezető irányban – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A busz ötven utasa nem sérült meg az eset során, a jármű vezetője a tűzoltók kiérkezése előtt egy porral oltóval megfékezte a lángokat. A kiérkezett egység áramtalanította a fél sávon forgalmi akadályt okozó autóbuszt.

Öngyilkosságot akadályoztak meg az erkélyen bemászó rendőrök Nagykovácsiban

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.09.23. 12:43
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A férfit a fürdőszobában találták meg, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.
A budakeszi rendőrök még éppen időben érkeztek meg egy nagykovácsi ingatlanhoz, ahol egy orvosi ellátásra szoruló férfi életét mentette meg a gyorsaság – írja a police.hu. A rendőrök szombat délután kaptak riasztást arról, hogy egy Nagykovácsiban lévő házban a hozzátartozója szerint önkárosító szándékkal tartózkodik egy férfi. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, de a házőrző kutyától a bejárati ajtót nem tudták megközelíteni. A házat körbejárva viszont egy erkélyajtót találtak, ami nem volt bezárva, és azon keresztül bejutottak az ingatlanba. Az emeleti fürdőszoba ajtaja zárva volt. Betörték az ajtót, és a fürdőkádban egy férfit találtak, aki még eszméleténél volt, de a rendőrök korábbi többszöri szólítására addig nem reagált. A férfi mindkét kezén erősen vérző sérülések voltak, amelyeket a rendőrök elszorítottak a további vérzés megakadályozása érdekében. Az ellátásra szoruló férfit ezt követően biztonsági intézkedés keretében átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak. Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!