Tűz ütött ki egy III. kerületi családi házban

Publikálás dátuma
2018.09.26. 17:55
Népszava fotó
A tűzoltók átszellőztetik és átvizsgálják az épületet.
Berendezési tárgyak égtek egy családi ház egyik helyiségében Budapest III. kerületében, a Szőlővész utcában – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információk szerint az ingatlanban senki sem tartózkodott.
Szerző

Halálos baleset – Kisteherautó ütött el egy biciklist a 47-es úton

Publikálás dátuma
2018.09.26. 17:04
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Az érintett szakaszon félpályás útlezárás van érvényben a helyszínelés ideje alatt.
Összeütközött egy kerékpáros és egy kisteherautó a 47-es főút 59. kilométerszelvényében, Zsáka és Furta között. A balesetben a biciklis olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt félpályás útlezárás van érvényben a balesettel érintett útszakaszon. 
Szerző

Eltűnt egy 14 éves jászladányi lány

Publikálás dátuma
2018.09.26. 14:27

Fotó: police.hu
A rendőrség a lakosság segítségét kéri Gáspár Boglárka megtalálása érdekében.
A rendőrség tájékoztatása szerint a 14 éves jászladányi lány hétfőn a lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Gáspár Boglárka körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, a haja színe fekete, egyenes szálú, derékig érő. A szeme színe barna, arcformája kerek. Eltűnésekor viselt ruházata nem ismert. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen.  
Szerző