Több autó karambolozott a budai alsó rakparton

Publikálás dátuma
2018.09.28 13:05

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Az Árpád híd és a Margit híd között jelentős torlódásra kell készülni.
Baleset miatt torlódásra kell készülni a fővárosban, Budán, a Slachta Margit rakparton - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken délután az MTI-t. Kisdi Máté elmondta: több személyautó ütközött össze, négy jármű rongálódott meg. Két idős embert – egy nőt és egy férfit – a tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból. Rajtuk kívül további egy ember megsérült.       A műszaki mentési munkálatok idején az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani, a baleset miatt az Árpád híd és a Margit híd között jelentős torlódásra kell készülni.
2018.09.28 13:05
Frissítve: 2018.09.28 15:02

Gyújtogatás Dejtáron - Egy nő és három gyerek menekült a lángok elől

Publikálás dátuma
2018.11.16 12:37

Fotó: police.hu/
Elfogtak egy fiatalkorút, aki társával a gyanú szerint rágyújtotta a házat egy nőre és három gyerekre tavaly Dejtáron. A 17 éves fiú ellen emberölés kísérlete miatt indítottak nyomozást, társát már a bűncselekmény elkövetése után letartóztatták - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
Nágel Tamás elmondta: a most elfogott fiú 21 éves társa tavaly augusztus 7-én éjszaka felgyújtott egy udvaron álló melléképületet, amelynek a tetőszerkezete leégett. Öt nappal később az akkor 16 éves fiúval a családi ház bejárati ajtaja előtt különböző éghető anyagokat halmozott fel, azokat és az ajtó melletti bejárati ablakot égésgyorsító anyaggal leöntötték és meggyújtották. A házban tartózkodó nő és három kiskorú gyermek egy másik ablakon menekült ki a lángok elől. 
A sajtóreferens közölte: a szakértői vélemény szerint a házban lévők élete közvetlen veszélyben volt és a tűz a szomszédos épületekre is átterjedhetett volna. Mint elmondta, a fiatalkorú gyanúsítottat a napokban fogták el, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a letartóztatását. A 21 éves férfit még az esetet követően, 2017. szeptember 5-én letartóztatták, ő jelenleg más, vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt jogerős szabadságvesztését tölti. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság mindkettejük ellen emberölési kísérlet és közveszélyokozás miatt indított büntetőeljárást.
2018.11.16 12:37

Súlyos baleset - Kukásautó rombolt le egy BKK-buszt a Keletinél (fotó)

Publikálás dátuma
2018.11.16 11:13

Fotó: Facebook / Omnibusz/
Az ablakok és ajtók is kitörtek a busz egyik felén. Úgy tudni, nincsenek sérültjei a péntek reggeli balesetnek.
Súlyos baleset történt péntek reggel a budapesti Keleti pályaudvarnál - írja az Omnibusz buszokkal foglalkozó közösségi oldal. A BKK egy járműve, egy Mercedes Citaro úgy ütközött össze egy kukásautóval, hogy - mint az a képeken látszik - egyik oldalán majdnem minden ablaka és ajtaja kitört. Amennyire megítélhető, talán a kukásautó hátulja kaszálta el a busz oldalát. Számos vázelem is eltört rajta, az Omnibusz szerint az egyetlen szerencse, hogy a teherautó hátulján épp nem kapaszkodott munkás.
Az utasok közül nem sérült meg senki a kommentelők szerint, akik elmondásuk alapján látták a balesetet. A helyszínen állítólag elismerte felelősségét a kukásautó vezetője.
2018.11.16 11:13
Frissítve: 2018.11.16 11:19