Újabb halálos baleset volt Borsod megyében

Publikálás dátuma
2018.10.03. 10:06
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egy nő vesztette életét a 26-os számú főút 19. kilométerénél történt ütközésben.
Halálos baleset történt szerdán Kazincbarcikánál, a 26-os számú főút 19. kilométerénél – írja a police.hu. Az elsődleges adatok szerint egy Kazincbarcika felé közlekedő autó érintőlegesen összeütközött egy Sajószentpéter felé tartó kamionnal. Az autó ennek következtében átsodródott a szemközti sávba, ahol karambolozott egy tehergépkocsival. A személyautót vezető nő a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentés és a szemle idejére az adott útszakaszt teljes terjedelmében lezárta, a forgalmat a 26-os főút úgynevezett ipari útjára tereli. Szerdán Tiszaújvárosnál is halálos baleset történt: egy autós áttért a szemközti forgalmi sávba és nekihajtott egy vele szemben közlekedő járműnek a 35-ös főúton. Az autó 51 éves vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette.
Szerző
Frissítve: 2018.10.03. 12:08

Halálos baleset történt Tiszaújvárosnál

Publikálás dátuma
2018.10.03. 07:17
Összeroncsolódott autók mellett helyszínel egy rendőr a 35-ös főút Debreceni úti szakaszán
Fotó: Vajda János / MTI
Egy autós áttért a szemközti forgalmi sávba és nekihajtott a vele szemben közlekedő járműnek.
Halálos baleset történt szerdán hajnali 4 óra körül Tiszaújvárosnál, a 35-ös számú főút 17. kilométerénél, a Debreceni úton – írja a police.hu. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi 51 éves vezetője Sajószöged irányából tartott Tiszaújváros felé, amikor – eddig tisztázatlan körülmények miatt – áttért a szemközti forgalmi sávba és nekihajtott egy vele szemben közlekedő autónak. Az 51 éves férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen az életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentést és a helyszínelést követően a teljes terjedelmében lezárt útszakasz korlátozását feloldotta, így megindult a forgalom.
Szerző
Frissítve: 2018.10.03. 09:45

Kisbusszal ütközött egy autó az M5-ösön, öten kerültek kórházba

Publikálás dátuma
2018.10.02. 20:49
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Budapest felé vezető oldalon jelentős a torlódás.
Egy személyautó és egy kisbusz ütközött össze az M5-ös autópálya 14-es kilométerszelvényénél, a budapesti XXIII. kerületben a főváros felé vezető oldalon - tájékoztat honlapján a katasztrófavédelem.
A balesetben öten könnyebben megsérültek, a mentők mindannyiukat kórházba szállítják.

Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom, jelentős a torlódás.
Szerző
Témák
baleset M5-ös