Úton fekvő férfit gázoltak halálra Miskolcon

Publikálás dátuma
2018.10.05 08:11
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Kora reggel történt a baleset, a sofőr későn vette észre az útjába kerülő áldozatot.
Belehalt sérüléseibe az a 40 év körüli férfi, akit péntek reggel fél hat körül ütöttek el Miskolcon. A sofőr a Vargahegy irányából tartott a város felé a Csermőkei úton, amikor elgázolta a – már feltehetően az úttesten fekvő – sértettet. Hogy a férfi miért hevert az út közepén, arról a rendőrség sem közölt részleteket.
Arra viszont figyelmeztetnek, hogy műszaki mentés és a szemle idejére a forgalom rendőri irányítás mellett haladhat, és torlódásra számíthatnak az arra haladók.  
2018.10.05 08:11

Vezetékszakadás miatt bénult le a vasúti forgalom Rákosnál

Publikálás dátuma
2019.01.21 20:11
Illusztráció
Fotó: Népszava/
Több vonat is kimaradhat a fővárost Szolnokkal összekötő vonalon, mivel megrongálódott a felsővezeték Rákos állomáson.
Jelentős késésekre és akár vonatkimaradásokra is számítani kell a Budapest-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon hétfő este, mert Rákos állomást műszaki hiba miatt lezárták - közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel.
Kavalecz Imre szerint a felsővezeték megrongálódott, emiatt kellett lezárni az állomást. A vasúttársaság azt javasolja, hogy aki teheti, vegye igénybe a BKK-járatokat az elővárosi vonatok helyett, továbbá a H8-as gödöllői HÉV vonalat, a BKV 168E, 169E autóbuszait, illetve az M2-es metrót az Örs vezér tere és a Keleti pályaudvar között. A MÁV online térképe alapján mindkét vonalon 60 percet meghaladó késésekkel közlekednek a vonatok.
2019.01.21 20:11

Meghalt egy nő, akire ráomlott egy lakatlan ház teteje

Publikálás dátuma
2019.01.21 19:22

Fotó: /
Lakatlan ház tetőszerkezete omlott két emberre Encsen, egyikük a helyszínen meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Dojcsák Dávid elmondta, hogy a ház padlásterében egy nő és egy férfi tartózkodott, amikor a baleset bekövetkezett. A férfi ki tudott menekülni, a nő azonban a romok alá szorult, a mentők már nem tudtak rajta segíteni. Az encsi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen.
Szerző
2019.01.21 19:22