Úton fekvő férfit gázoltak halálra Miskolcon

Publikálás dátuma
2018.10.05 08:11
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Kora reggel történt a baleset, a sofőr későn vette észre az útjába kerülő áldozatot.
Belehalt sérüléseibe az a 40 év körüli férfi, akit péntek reggel fél hat körül ütöttek el Miskolcon. A sofőr a Vargahegy irányából tartott a város felé a Csermőkei úton, amikor elgázolta a – már feltehetően az úttesten fekvő – sértettet. Hogy a férfi miért hevert az út közepén, arról a rendőrség sem közölt részleteket.
Arra viszont figyelmeztetnek, hogy műszaki mentés és a szemle idejére a forgalom rendőri irányítás mellett haladhat, és torlódásra számíthatnak az arra haladók.  

Kiégett egy cukrászda Leányfalun

Publikálás dátuma
2019.04.22 15:57

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Ketten voltak az épületben, amikor az kigyulladt, de időben ki tudtak menekülni - úgy tudni, senki sem sérült meg.
Kigyulladt egy vendéglátóhely Leányfalun, a Móricz Zsigmond úton, a Petőfi sétány közelében, tájékoztatott a katasztrófavédelem hétfő kora délután. A tűz az üzemi részt és az eladóteret is érintette:
teljes terjedelmében égett a két, szorosan egymás mellé épített részből álló, L-alakú épület mintegy négyszázötven négyzetméteres teteje, és a lángok az alsó szinten is érintettek körülbelül ötven négyzetmétert.
Az épületben ketten tartózkodtak, ők kijöttek a tűz keletkezésekor. Az első hírek szerint senki sem sérült meg.
A lángokat, a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a szentendrei és a fővárosi hivatásos, valamint a leányfalui és a visegrádi önkéntes tűzoltók fékezték meg. Az egységek kihoztak két gázpalackot is, amelyeket nem ért hőhatás.

Autó lángolt a VIII. kerületben

Publikálás dátuma
2019.04.22 14:49
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az utas- és a motortér égett.
Kigyulladt egy személygépkocsi Budapest VIII. kerületében, a Szigony utcában - írja a Katasztrófavédelem a honlapján. Az utas- és a motortér égett. A fővárosi hivatásos tűzoltók elfojtották a lángokat és megkezdték az utómunkálatokat.