Ceglédi négyéves kislány: az apa szerint nem történt erőszak

Publikálás dátuma
2018.10.11 09:08
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Szó sincs szexuális erőszakról, egy fél tonnás súly okozta a Cegléden kórházba vitt négyéves kislány sérüléseit -állítják helyiek, és az apa sem beszél bántalmazásról. A rendőrök mindenesetre a családban keresik a lehetséges elkövetőt.
Nyomozók hada lepett el vasárnap délután egy Cegléd szélén levő telephelyet. A gyanú szerint megerőszakolhattak egy négyéves lányt, Andreát, aki román állampolgárságú szüleivel egy munkásszállón élt – írja a Bors. A bulvárlap szerdán a helyszínen járt, ahol megtudták, hogy a gyerek apja nyolc éve dolgozik Cegléden, egy vállalkozónál, aki lakhatást is biztosít számára. Nagyon megvisel minket az egész helyzet, de próbáljuk magunkat túltenni rajta valahogy – mondta a családfő, Lucian P., aki kizártnak tartja, hogy megerőszakolták a lányát. 
A szülők a telepen nevelik a négy- és alig egyéves kislányukat, már mindketten ott születtek, négyéves gyerek óvodába jár. Velük él az anya testvére is, de a történtek idején a lányok nagyapja is a telepen tartózkodott. – Sosem hagyták magára a kislányokat, így vasárnap sem. Állításuk szerint éppen az udvaron dolgoztak, amikor egy rossz mozdulat következtében feldőlt egy ötszáz kilós súly, ami a szerencsétlen gyerek lábára esett – mondta a lapnak az egyik munkatárs. – Kihallgatták a család férfitagjait, az édesanya testvérét még hazugságvizsgálóra is kötötték. Négyszer vizsgálták vele, de egyszer sem bukott meg. Az anyuka, Krisztina borzasztó állapotban van, két éve sokat volt pszichiátrián, miután elvesztette az egyik gyermekét – tette hozzá.
Az újság úgy tudja, hogy a nyomozók a helyszínen mindent felforgattak, a családapa kocsiját teljesen szétszedték. A kórházba szállított lányt már kétszer megműtötték, húgát pedig a gyámhatóság veszélyeztetés miatt elvette a pártól. DNS-t vettek az egész családtól, az apától is –  arendőrség teljes hírzárlat mellett nyomoz.
2018.10.11 09:08
Frissítve: 2018.10.11 09:20

Gyerekek sérültek súlyosan egy szánkóbalesetben - Elakadt a mentő a hóban

Publikálás dátuma
2018.12.16 17:45
A kép illusztráció
Fotó: Népszava/
Gyermekek szenvedtek szánkóbalesetet vasárnap Gödöllő külterületén - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Csámpai Attila elmondta, a mentők kérték a katasztrófavédelem segítségét. A gyermekek olyan helyen voltak, ahol csak gyalogosan lehetett őket megközelíteni. Az egyik mentőautó is elakadt a hóban. A mentők tájékoztatása szerint a gyermekek mindhárman súlyos sérüléseket szenvedtek - közölte a szóvivő.
2018.12.16 17:45

Lopott rendszámmal, fizetés nélkül tankolt - Ezt a férfit keresi a rendőrség

Publikálás dátuma
2018.12.16 10:14

Fotó: police.hu/
A Győri Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
rendőrség tájékoztatása szerint 2018. november 27-én éjszaka ismeretlen elkövető Győrben, a Kovács Margit utcában egy parkoló személygépkocsiról leszerelt és ellopott egy rendszámtáblát. A lopott hatósági jelzést ezt követően egy szürke színű Skoda típusú gépkocsin elhelyezve, egy győri üzemanyagtöltő állomáson tankolt 2 óra 35 perc körül, majd fizetés nélkül elhajtott. A fizetés nélkül tankoló férfiről a biztonsági kamera felvételt készített. 
  A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
Témák
lopás
2018.12.16 10:14
Frissítve: 2018.12.16 10:34