Halálra gázoltak egy gyereket Kisberényben

Publikálás dátuma
2018.10.11. 13:38
Baleseti helyszínelők és mentőautó a kisbéri tragédia helyszínén
Egy kisfiú az áldozat, a gyereket személyautó ütötte el a Somogy megyei településen.
A helyszínen belehalt sérüléseibe egy fiú, akit a Kisberényben, a Dózsa utcában gázoltak el. A tragikus kimenetelű baleset csütörtökön, kevéssel dél előtt történt, a személyautó sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el őt.
A baleset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - írja a police.hu.
Szerző

Tolató furgon ütött el egy idős nőt Sormáson

Publikálás dátuma
2018.10.11. 12:32
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
A 79 éves asszony olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Életét vesztette egy idős asszony, akit egy tolató furgon ütött el csütörtök reggel Sormáson – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére. Sznopek Veronika elmondta: egy családi ház előtt, az úttest szélén parkolt a csomagszállító furgon. Amikor tolatni kezdett, egyelőre ismeretlen körülmények között elütötte a mögötte haladó idős gyalogost. A 79 éves asszony a helyszínen életét vesztette. A police.hu oldalon közzétett tájékoztatás szerint a baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat rendőrök irányítják.
Szerző
Témák
Sormás baleset

Emberi csontokat találtak a Dunából kiemelt autóban

Publikálás dátuma
2018.10.11. 11:27

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A Blikk szerint Dunakeszin került elő a jármű.
Egy személyautót emeltek ki a Dunából szerda este Dunakeszin, a Rév utcától 100-200 méterre – írja a Blikk, a lap helyszíni fotókat is közzétett. Információik szerint a Ford Escort típusú gépjárműben emberi csontokat találtak. Az Index úgy tudja, a roncsot egy környékbeli lakos fedezte fel a Dunában, ő tett bejelentést a rendőrségnek. A katasztrófavédelem búvárai ezután lemerültek, és emberi csontokat fedeztek fel az autóroncsban. Ezután emelték ki a kocsit a víz alól. A roncs már évek óta a vízben lehetett. András Tamás rendőr alezredes, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a portálnak megerősítette, hogy emberi maradványokat, csontokat találtak a roncsban. Bűncselekményre utaló körülmény eddig nem merült fel, az esetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják. A roncsot és az emberi maradványokat szakértők vizsgálják.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Szerző
Témák
Dunakeszi Duna
Frissítve: 2018.10.11. 11:28