Autó és motoros ütközött – Torlódásra kell készülni az Andrássy úton

Publikálás dátuma
2018.10.12. 14:16
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínelést megkezdték a rendőrök, a forgalom egy sávon halad.
Összeütközött egy autó és egy motoros Budapest VI. kerületében, az Andrássy út 71. szám előtt – írja a police.hu. A balesetben az elsődleges információk szerint a motoros megsérült.
Szerző
Témák
Budapest baleset

A Dunába ugrott egy idős nő Ráckevénél

Publikálás dátuma
2018.10.12. 10:44

Fotó: Népszava
A szolgálatirányító-parancsnok a térfigyelő kamera képén vette észre, hogy a 74 éves asszony elkezdett felmászni a híd korlátjára.
A police.hu azt írja, a Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka péntek hajnalban az egyik térfigyelő kamera képén arra lett figyelmes, hogy Ráckevén, az Árpád híd közelében egy ember az úttest közepén céltalanul sétál, majd elindul a híd felé. Az irányító a kamerával követte a személy mozgását, és látta, hogy elkezd felmászni a híd korlátjára. Ekkor egy körzeti megbízott és egy járőr kollégájával azonnal a helyszínre indultak. Perceken belül kiértek, a hidat és a vízfelszínt átvizsgálva pedig látták, hogy a vízben egy vastag ruházatot viselő, feltehetően eszméletlen hölgy sodródik. A körzeti a vízbe ugrott és a bajba került hölgyhöz úszott, járőr társa is a vízbe ment és segítette a nő partra emelését, míg a szolgálatirányító- parancsnok egy lámpával folyamatosan megvilágította a mentésre szorulót, nehogy a sötétben szem elől tévesszék. Az időközben magához tért 74 éves hölgyet a partra vitték, ahol pokróccal és saját ruházatukkal a rendőrök betakarták, majd átadták az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak. Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot! 
Szerző
Témák
Ráckeve Duna

Horrorbaleset: lefejezett a vonat egy erdélyi férfit

Publikálás dátuma
2018.10.11. 20:36
Illusztráció
Fotó: Népszava
A helyszínre érkező mentősök semmit sem tehettek a tehervonat 68 éves áldozatáért.
Halálos baleset történt csütörtökön a Kiskapus–Medgyes útvonalon: egy teherszállító vonat elgázolt egy 68 éves medgyesi férfit - írja a Maszol.ro.
A vasúti rendőrség nyomozást indított a szerencsétlenség körülményeinek tisztázása érdekében. A helyszínre érkező mentősök már nem tudtak semmit tenni az áldozatért, a férfit lefejezte a vonat.
Szerző