Előfizetés

Felismeri ezt a férfit? Fegyveres rablás miatt keresik

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.12. 14:31
Őt keresik a pesterzsébeti késes rablás ügyében
Fotó: police.hu
A 24 éves gyanúsított a rendőrség szerint előbb kölcsönkért, majd késsel fenyegetőzve rabolt mobiltelefont. Most fénykép alapján is körözik.
 Körözést adott ki a 24 éves Lakatos Bélára a fővárosi XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányság: gyanújuk szerint a férfi szeptember 9-én este Pesterzsébeten elkérte egy sértett mobilját, majd egy késsel megfenyegette a sértettet, hogy leszúrja, ha vissza akarja szerezni a telefont. 
A két kapitányság kéri, hogy aki felismeri a feltételezett elkövetőt, és tud hollétéről vagy a rablás körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​ 

Autó és motoros ütközött – Torlódásra kell készülni az Andrássy úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.12. 14:16
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A helyszínelést megkezdték a rendőrök, a forgalom egy sávon halad.
Összeütközött egy autó és egy motoros Budapest VI. kerületében, az Andrássy út 71. szám előtt – írja a police.hu. A balesetben az elsődleges információk szerint a motoros megsérült.

A Dunába ugrott egy idős nő Ráckevénél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.10.12. 10:44

Fotó: Népszava
A szolgálatirányító-parancsnok a térfigyelő kamera képén vette észre, hogy a 74 éves asszony elkezdett felmászni a híd korlátjára.
A police.hu azt írja, a Ráckevei Rendőrkapitányság szolgálatirányító-parancsnoka péntek hajnalban az egyik térfigyelő kamera képén arra lett figyelmes, hogy Ráckevén, az Árpád híd közelében egy ember az úttest közepén céltalanul sétál, majd elindul a híd felé. Az irányító a kamerával követte a személy mozgását, és látta, hogy elkezd felmászni a híd korlátjára. Ekkor egy körzeti megbízott és egy járőr kollégájával azonnal a helyszínre indultak. Perceken belül kiértek, a hidat és a vízfelszínt átvizsgálva pedig látták, hogy a vízben egy vastag ruházatot viselő, feltehetően eszméletlen hölgy sodródik. A körzeti a vízbe ugrott és a bajba került hölgyhöz úszott, járőr társa is a vízbe ment és segítette a nő partra emelését, míg a szolgálatirányító- parancsnok egy lámpával folyamatosan megvilágította a mentésre szorulót, nehogy a sötétben szem elől tévesszék. Az időközben magához tért 74 éves hölgyet a partra vitték, ahol pokróccal és saját ruházatukkal a rendőrök betakarták, majd átadták az időközben helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak. Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot!