Oszlopnak hajtott egy autós Budán

Publikálás dátuma
2018.10.12. 21:32
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Lezárták a Szerb Antal utcát, tűzoltók emelték ki járművéből a baleset sérültjét.
Autóbaleset történt péntek este kilenc óra előtt a II. kerületben: egy autós eddig tisztázatlan körülmények között betonoszlopnak – a fővárosi katasztrófavédelem szerint kerítésnek – ütközött Szerb Antal utcában.
A sérült sofőrt tűzoltók mentették ki a kocsiból, majd mentők látták el. A műszaki mentés és helyszínelés miatt az utca érintett szakaszát ideiglenesen lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.
Szerző

Kitört a parkolóból, árokba borult, aztán elbújt az erdőben

Publikálás dátuma
2018.10.12. 17:00
Egy a veszprémi "dodzsemezés" közben megrongált autók közül
Fotó: police.hu
A veszprémi férfi három autót is megrongált ámokfutása közben. A jelek szerint részeg volt, de józanul sem vezethetett volna.
Amit ért, megrongált autójával az a 39 éves veszprémi férfi, akit pár órás ámokfutás után fogtak el a rendőrök: nem tudni, mi vitte rá, de az ittas gyanúsított csütörtök délután kitört a háza melletti zárt parkolóból, eközben nekiment két ott álló kocsinak, a kerítésnek és a sorompónak is.
Ezután a 830-as számú úton haladt s Házgyári út felé, de ismeretlen okról letért az úttestről, és a jobb oldali árokba borult autójával. Ezután sem állt le: kiugrott a járműből, és elrejtőzött a vasútállomáshoz közeli erdőben.
A rendőrök is itt találtak rá, és gyanítható részegsége miatt bevitték mintavételre a veszprémi kapitányságra. Jogosítványát is elvették volna, de azt már májusban bevonta a Tapolcai Rendőrkapitányság. Az autót dodzsemként használó férfival szemben végül ittas vezetés miatt indult eljárás. 
Szerző

Felismeri ezt a férfit? Fegyveres rablás miatt keresik

Publikálás dátuma
2018.10.12. 14:31
Őt keresik a pesterzsébeti késes rablás ügyében
Fotó: police.hu
A 24 éves gyanúsított a rendőrség szerint előbb kölcsönkért, majd késsel fenyegetőzve rabolt mobiltelefont. Most fénykép alapján is körözik.
 Körözést adott ki a 24 éves Lakatos Bélára a fővárosi XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitányság: gyanújuk szerint a férfi szeptember 9-én este Pesterzsébeten elkérte egy sértett mobilját, majd egy késsel megfenyegette a sértettet, hogy leszúrja, ha vissza akarja szerezni a telefont. 
A két kapitányság kéri, hogy aki felismeri a feltételezett elkövetőt, és tud hollétéről vagy a rablás körülményeiről, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​ 
Szerző