Tömegbaleset az M0-áson - Sok a sérült, nagy a torlódás

Publikálás dátuma
2018.10.19 14:27

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Nagyjából 5 kilométeres a torlódás. Öt személyautó, egy furgon és egy kamion ütközött.
Péntek kora délután összeütközött egy kamion, egy furgon és öt személygépkocsi az M0-ás autóút 71. kilométerszelvényében - tájékoztat a katasztrófavédelem. A baleset az M2-es autóút közelében, a Megyeri híd felé vezető oldalon történt.
Az első hírek szerint több ember megsérült.
A forgalom a belső sávon rendőri irányítás mellett halad - írja a police.hu -, az érintett útszakaszon körülbelül 5 kilométeres torlódás alakult ki.
Frissítve: 2018.10.19 17:13

Hét körözés volt érvényben az 50 éves nő ellen

Publikálás dátuma
2019.02.23 13:42
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A budapesti nyomozók elfogták azt a középkorú nőt, aki ellen lopás, kifosztás, kábítószer birtoklása és kiskorú veszélyeztetés miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2019. február 22-én 14 óra 50 perckor igazoltatták egy autó utasát Budapest XX. kerületében. Az igazoltatás során a nő nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára - közölte a police.hu.   A nyomozók megállapították, hogy az 50 éves budapesti L. Rózsát több budapesti rendőrkapitányság, a Fővárosi Törvényszék és a Pesti Központi Kerületi Bíróság is több bűncselekmény miatt körözte. A nyomozók a nőt előállítását követően átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltését nem kezdte meg. ​  

Villamosmegállóban landolt egy autós a Nagykörúton (fotó)

Publikálás dátuma
2019.02.23 11:38

Fotó: BKK / Facebook
Baleset történt a budapesti Nagykörúton a Király utcánál, közölte közösségi oldalán a Budapesti Közlekedési központ szombat reggel. A 4-es és a 6-os villamos helyett pótlóbusz közlekedett az Oktogon M és a Blaha Lujza tér M között.
A balesetről részleteket ugyan nem tettek közzé, de egy képet igen. Ezen az látszik, hogy egy autós valahogy a villamosmegállóba hajtott, és ott félig az utasoknak szánt részen, félig a sínen megállt.
Frissítve: 2019.02.23 12:04