Helikopter emelte ki a rossz helyen szelfiző pár holttestét

Publikálás dátuma
2018.10.31. 18:35

Az indiai nő és férfi adrenalinfüggőnek vallotta magát.
Egyre többen vesztik azért életüket, mert egy igazán izgalmas képet szeretnének magukról készíteni, például egy medve társaságában vagy egy szikla peremén: most egy fiatal indiai párt halt meg az amerikai Yosemite Nemzeti Parkban, mert egy vakmerő szelfi kedvéért egy kinyúló sziklapárkány szélére merészkedtek, írja a hvg.hu. A 30éves Meenakshi Moorthy és férje, a 29 éves Vishnu Viswanath a férfi testvére szerint adrenalinfüggőknek vallották magukat, közösségi oldalukon gyakran osztottak meg képet hegymászás, vagy éppen siklóernyőzés közben. A pár holttestét helikopterrel és speciális felszereléssel hozta fel a sziklaperem alatti szakadékból egy speciális mentőcsoport
Szerző

Több gyerek megsérült a durva balesetben

Publikálás dátuma
2018.10.31. 15:43
Illusztráció
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egyelőre nem tudni miért akadt össze két autóval a csemetéket szállító kisbusz.
Egy gyerekeket szállító kisbusz és két személygépkocsi ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között a 4117-es számú úton, Ópályi és Nagydobos között, írja a police.hu. Az elsődleges adatok szerint öt gyermek és két felnőtt megsérült. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírparasznya felé terelik.
Szerző

Fideszes képviselőre uszul az ügyészség: a történetben szerepel egy nő és egy bomba

Publikálás dátuma
2018.10.31. 14:56

Molotov-koktéllal fenyegetőzött az információéhes városatya, a hatóságok kevéssé díjazták kifinomult humorát.
Nyomozást rendelt el a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei ügyészség a fideszes Tóth Pál fenyegetőzésére reagálva, írja a hvg.hu. Az ózdi városatya miután nem kapott választ a kérdésére, az önkormányzati ülésen azzal fenyegette meg a Városüzemeltető Intézmény igazgatóját, hogy majd Molotov-koktélt dob az irodájára, és akkor valami majd történik. Az ügyben a DK-s Vadai Ágnes fordult Polt Péter legfőbb ügyészhez, aki a képviselői kérdést feljelentésként értékelte, és továbbította a megyei ügyészségnek, és zaklatás gyanúja miatt nyomozás is indult (az ózdi kapitányság folytatja).
Szerző