Késelés volt egy kecskeméti szórakozóhelynél

Publikálás dátuma
2018.11.04. 08:03
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Megszúrtak egy férfit, a feltételezett elkövetőt elfogták a rendőrök.
Megszúrtak egy férfit az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt vasárnap hajnalban – írja a police.hu. A férfit kórházba szállították. A feltételezett elkövetőt elfogták a rendőrök, elszámoltatása folyamatban van.
Szerző

Itt van az ősz, itt vannak a vadászbalesetek

Publikálás dátuma
2018.11.03. 13:04

Fotó: police.hu
Két nap alatt két alkalommal lőtte meg véletlenül a társát valaki. Szerencsére egyik sem volt végzetes.
Szombaton délelőtt a Fejér megyei Enying-Kabókapuszta külterületére hívták a rendőröket, ahol egy vadászat során baleset történt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 51 éves férfi lövésből eredő könnyű sérülést szenvedett. A sérült vadászt orvosi vizsgálatra kórházba szállították. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. Pénteken is történt egy hasonló eset, a Győr-Moson-Sopron megyei Mezőörs külterületén. Erről szombaton már részleteket is közölt a rendőrség: helyszíni szemle és a tanúvallomások alapján egy 60 éves német vadász nem megfelelő magasságban adott le lövést a felrepülő fácánra, így az egyik, egy bokor takarásában álló társa hátát találta el. A férfit a győri nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, ugyancsak foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt. 
Szerző

Szabadnapos tűzoltó oltotta el a lakástüzet

Publikálás dátuma
2018.11.03. 09:17
Illusztráció / Népszava fotó
Egy égve hagyott gyertya gyújtott meg egy asztalt egy társasház hetedik emeleti lakásának konyhájában, a XV. kerületi Nyírpalota úton – közölte a katasztrófavédelem. A fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó eloltotta a tüzet. A lakásban élő emberhez mentőt hívtak, kórházba szállították.  
Szerző
Témák
tűzeset