Buszmegállónál gázoltak halálra egy idős férfit Kecskeméten

Publikálás dátuma
2018.11.07. 12:24

Fotó: police.hu
A rendőrség külön kiemeli, a buszmegállónál életét vesztő 71 éves áldozat nem viselt fényvisszaverő mellényt.
Kecskemét lakott területén kívül, a Sutus soron - Hetényegyháza irányából Kecskemét felé - közlekedett kedd este egy személyautó - részletezi a baleset körülményeit a rendőrség. Ezzel egy időben, egy buszmegállóból át akart kelni az úton egy 71 éves férfi.
A sofőr hiába fékezett, miután észrevette az idős férfit, elgázolta őt. A gyalogos a helyszínen meghalt.

A baleset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálja. Azt már megállapították, hogy az elhunyt nem viselt fényvisszaverő mellényt.
Szerző

Metil-alkohol miatt került kórházba három tiszadobi férfi

Publikálás dátuma
2018.11.07. 10:32

Fotó: police.hu
A gyomorkeserűs üvegekbe töltött italokat Tégláson vették.
Három férfit vittek kórházba Tiszadobról metil-alkohol mérgezés gyanújával a mentőszolgálat munkatársai szombaton – írja a police.hu.   A nyomozás jelenlegi adatai szerint az elfogyasztott mérgező, feltehetően metil-alkohol tartalmú italokat Tégláson vásárolták, egy portékáját személygépkocsiból árusító férfitól. Az italokat eredeti, kereskedelmi forgalomból visszagyűjtött hazai gyomorkeserűs üvegekbe töltötték, amelyekből hiányzik a visszatöltést gátló eszköz és házilag színre fújt kupakokkal zárták le, amelyekre a „Duty Free Shop” feliratú címkéket ragasztották, zárjegy nem található az üvegeken. Az ügyben életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett testi sértés megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség arra hívta fel a lakosság figyelmét, hogy kizárólag megbízható forrásból beszerzett alkoholtartalmú italokat vásároljanak, és ne fogyasszanak zárjegy nélküli üvegekből származó italt, különösen akkor, ha az előbbi leírás ráillik. Kérik, hogy aki az üggyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést.
Szerző

Villamos és kisteherautó ütközött Kőbányán

Publikálás dátuma
2018.11.07. 10:17
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset a Maglódi út és a Szentimrey utca kereszteződésében történt.
Összeütközött egy kisteherautó és egy villamos Budapest X. kerületében, a Maglódi út és a Szentimrey utca kereszteződésében. A baleset következtében a kisteherautó megpördült és nekiütközött egy személyautónak is – írja a police.hu. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszínelés ideje alatt az érintett útvonalon rendőrök segítették a közlekedést. A helyszínelést már befejezték, így helyreállt a forgalmi rend.
Szerző
Témák
baleset Budapest
Frissítve: 2018.11.07. 16:51