Több mint 100 milliót(!) vittek el egy budapesti pénzváltóból

Publikálás dátuma
2018.11.12. 22:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A Blikk értesülése szerint Budapest belvárosában, a Galamb utcában raboltak ki egy pénzváltót.
portál úgy tudja, a zsákmányolt összeg több mint 100 millió forint. A bűncselekmény helyszínén a rendőrök találtak egy fegyvert is, valószínűleg azt, amellyel a rablást elkövették. A nyomozók még keresik az elkövető(ke)t.
Szerző
Frissítve: 2018.11.12. 23:25

Halálos baleset: vadat gázolt egy terepjáró sofőrje, aztán őt is elütötték

Publikálás dátuma
2018.11.12. 19:11
A baleset valahol itt történt, a kép illusztráció.
Fotó: Google StreetView
A helyszínen meghalt a baleset áldozata, a hatóságok teljes lezárás mellett dolgoznak.
Halálos baleset történt Kőszegen, a Csepregi úton hétfő este 6 óra körül - derül ki a rendőrség és a katasztrófavédelem közleményéből.
Előbb egy vadat gázolt el egy terepjáró, vezetője ezért kiszállt a járműből, vélhetően hogy megnézze, mi lett az állattal, illetve autójával. Egy arra közlekedő gépkocsi azonban elütötte a terepjáróból kiszállt embert, aki nem élte túl a balesetet.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök a Horvátzsidány irányából közlekedőket és a Kőszeg felől érkezőket Csepreg irányába terelik.
Szerző

Síneken hagyott autót csapott el egy Veszprémbe tartó vonat

Publikálás dátuma
2018.11.12. 18:56
Illusztráció
Fotó: Népszava
25-en utaztak a vonaton, egyikük sem sérült meg. A vonatközlekedés már újraindult, de késésekre kell számítani.
Újabb nehézséggel kell szembenéznie a MÁV-nak az egyébként sem felhőtlen hétfői napján: este gazdátlan személygépkocsinak ütközött Pétfürdő és Hajmáskér között egy Budapestről Veszprémbe tartó vonat, ezért szünetel a közlekedés a két állomás között - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t. Kavalecz Imre közölte:
a baleset miatt hosszabb menetidőre kell számítani a Székesfehérvár-Veszprém vonalon.

A közlekedés a helyszíni vizsgálat befejezéséig szünetelt, ez alatt az idő alatt vonatpótló buszok szállították az utasokat. A forgalom már újraindult, ugyanakkor a baleset miatt az esti órákban még
késnek a Budapest-Székesfehérvár-Veszprém-Szombathely, illetve Zalaegerszeg közötti vonatok.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a honlapján azt írta, hogy a személyvonat Hajmáskéren, a Táncsics Mihály utcánál ütközött a síneken álló autónak. A jármű, amelyben senki nem tartózkodott, egy utcába sodródott az ütközéstől. A vonaton huszonöten utaztak, senki nem sérült meg a balesetben.
Szerző
Frissítve: 2018.11.12. 20:25