Négy jármű karambolozott, több kilométeres a torlódás az M0-áson

Publikálás dátuma
2018.11.20. 18:50
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A korlátozás már véget ért az érintett szakaszon.
Összeütközött egy tehergépkocsi és három autó az M0-ás autóúton, Ecser közigazgatási területén. A forgalom a külső és a leálló sávban, rendőri irányítás mellett haladt – írja a police.hu. Az Útinform szerint a korlátozásnak már vége, de még mindig több kilométeres a torlódás.
Szerző
Témák
M0-ás baleset

Halálos baleset – Fának csapódott egy autó Szigetmonostoron

Publikálás dátuma
2018.11.20. 16:39
Összeroncsolódott személyautó Szigetmonostor külterületén, ahol a gépjármű lesodródott az útról, majd fának csapódott
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A baleset egy földúton történt. A jármű vezetője súlyosan megsérült, utasa életét vesztette.
Egy személygépkocsi lehajtott az útról és egy fának ütközött Szigetmonostor külterületén, egy földúton – írja a police.hu. A gépjármű vezetője súlyos sérülést szenvedett, utasa a helyszínen életét vesztette.
Szerző
Frissítve: 2018.11.20. 20:50

Pisztollyal rabolt rágót, 15 évvel fizethet érte

Publikálás dátuma
2018.11.20. 16:28
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A szerb férfi lövöldözött, autót állított meg, és fegyverrel „vásárolt be” egy benzinkúton. Nem igazán érte meg vitézkednie.
Letartóztatná a győri járási ügyészség azt a szerb férfit, aki november 18-án reggel fegyverrel duhajkodott a városban. Közleményük szerint a gyanúsított az út közepén gyalogolt, és megállásra kényszerített egy autót – aztán pisztolyával kétszer a levegőbe lőtt. 
 A férfi ezután egy közeli benzinkúthoz ment, ahol rágógumit és energiaitalt markolt fel. Mikor a termékek árát kérték tőle, a szerb gyanúsított megmutatta pisztolyát az üzlet dolgozóinak. A keménykedő külföldit aztán még a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették a rendőrök.
A vádhatóság a szökés és a bűnismétlés veszélyére hivatkozva kérte a férfi letartóztatását. Mint írják, gyanúsítottnak az eljárás során három bűncselekményről kell számot adnia: minősített rablásról, minősített garázdaságról és lőfegyverrel visszaélésről. A büntetési tétel – a halmazati szabályokra tekintettel – eléri a tizenöt évet.
Szerző