Újra bíróság elé áll a Viszkis

Publikálás dátuma
2018.11.21. 10:07

Fotó: Szalmás Péter / Népszava
Ittas vezetés miatt emeltek vádat Ambrus Attila ellen.
Hamarosan bíróság előtt kell felelnie a Viszkisnek: Ambrus Attila ellen ittas vezetés miatt emeltek vádat – írja a Blikk. Ambrus Attila júniusban vezetett ittasan, és elvették a jogosítványát. Fellebbezett, mert a munkája miatt sokat utazik, valamint felesége veszélyeztetett terhes, s mivel egy tanyán laknak, ahol a legközelebbi szomszéd is több száz méterre van tőlük.

„Hibáztam, ezen kár is vitázni. Állok elébe a tárgyalásnak. Már van rutinom abban, hogy mi történik ilyenkor, nem fog remegni a kezem, nem izgulok. Nem tudom, mi lesz, de a hatóságot minősíti, hogy nem veszik figyelembe, hogy a feleségem, Réka veszélyeztetett terhes. Mi lesz, ha megindul a szülés, én pedig nem ülhetek volán mögé, hogy azonnal elinduljunk? Nem tudok taxit hívni sem, nincs szomszéd, a kórház pedig 60 kilométerre van”

– mondta a lapnak.

A Viszkis pénzbüntetésre számíthat, valamint arra, hogy jó pár hónapig még nem kapja vissza a vezetői engedélyét.
Szerző

Tévékre szakosodott a balatoni nyaralók feltörője

Publikálás dátuma
2018.11.21. 09:26

Fotó: Shutterstock
Mi sem jobb keresetkiegészítés, mint ajtófelfeszítéssel szerzett ékszer vagy elektromos cikk.
Nagyobb értékre, üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt emelt vádat a siófoki ügyészség egy román-magyar férfi ellen, aki egy hónap alatt hét dél-balatoni házat tört fel. A 29 éves vádlott februárban alkalmi munkásként dolgozott Siófok környékén, s úgy döntött, kereset-kiegészítésként könnyen mozdítható és eladható dolgokat lop el lakókörnyezetéből. Elsőként egy teraszajtót befeszítve jutott be egy ingatlanba, ahonnét 265 ezer forintnyi ékszerrel távozott. Másnap egy ablakot betörve jutott három tévéhez, s harmadszorra is ablakon át vitt el televíziókat. Négy másik helyre is betört, de volt, hogy a riasztó zavarta meg, máskor a tulajdonos volt otthon, vagy éppen nem talált lopnivalót, egyszer pedig nem tudta befeszíteni az ablakot. Az ügyészség a tárgyalására előzetesben váró férfival szemben börtönt indítványozott a vádiratban.
Szerző
Frissítve: 2018.11.21. 09:27

Késelésig fajult egy vita Hegyeshalomban

Publikálás dátuma
2018.11.21. 09:18

Fotó: poice.hu
Az elkövetőt elfogták, egy férfit kórházba vittek.
A rendőrségre szerdán, 22 óra 15 perckor bejelentés érkezett arról, hogy késelés történt egy hegyeshalmi ipari terület előtt az utcán – írja a police.hu. A rendőröknek a szemtanúk elmondták, hogy két férfi összeszólalkozott, majd verekedtek és dulakodás közben az egyikük egy késsel megszúrta a másikat. A sérültet a mentők kórházba vitték. A rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a késelőt, egy 26 éves mosonmagyaróvári lakost. A nyomozók a férfit súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Szerző
Frissítve: 2018.11.21. 14:44