Több mint tíz kiló marihuánát találtak Röszkénél

Publikálás dátuma
2018.11.24 08:15

Fotó: police.hu
Boldog, a kábítószer-kereső kutya buktatta le a bosnyák drogfutárt.
Kábítószer birtoklás gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség egy bosnyák állampolgár ellen – írja a police.hu. A férfi autójával csütörtökön Röszke Autópálya-határátkelőhelyen jelentkezett belépésre. Boldog, a kábítószer-kereső kutya buktatta le, az állat az autó hátsó üléssornál pozitív jelzést adott. A rendőrök az ülések mögött kialakított rejtekhelyen 11 csomagban több mint tíz és fél kilónyi növényi törmeléket találtak és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt szerint a lefoglalt anyag marihuána, amely – súlya alapján – feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 26 millió forint. A nyomozók a 28 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 
Frissítve: 2018.11.24 08:15

Öt hektáron lángol a bozót Üllőn

Publikálás dátuma
2019.04.20 17:58
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Egymástól több száz méterre lobbantak fel a lángok, megfékezésükhöz egy traktort is bevetettek.
Mintegy öthektáros területen, egymástól több száz méterre, foltokban ég az aljnövényzet Üllő külterületén – jelentette szombat délután a Pest megyei katasztrófavédelem. Bár közleményükben erre nem térnek ki, a különálló tűzfészkek gyújtogatásra is utalhatnak.
 A monori és a fővárosi hivatásos tűzoltók mellett az üllői önkéntes tűzoltók vízszállítója is a helyszínre érkezett, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is elindult. Az egységek négy vízsugárral, kéziszerszámokkal oltják a lángokat. A tűzoltói munkálatok mellett egy traktorral  is körbeszántják az érintett területet, ezzel határt szabva a lángok terjedésének
Frissítve: 2019.04.20 18:42

Megölte feleségét, majd öngyilkos lett egy forráskúti férfi

Publikálás dátuma
2019.04.20 16:26
Rendőrségi zárás a Csongrád megyei Forráskúton
Fotó: MTI/ Kelemen Zoltán Gergely
Úgy tudjuk, egy helyi gazdálkodó családban történt a tragédia.
A gyanú szerint megölte feleségét, majd öngyilkos lett egy forráskúti férfi szombat délelőtt – írja a police.hu. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. 
Úgy tudjuk, hogy a gyilkosság a Zrínyi Miklós utcában történt, és egy helyi gazdacsalád tagjai érintettek.
Frissítve: 2019.04.20 17:09