Halállal ért véget a családi vita, apagyilkosság Szomolyán

Publikálás dátuma
2018.12.05. 09:02
Bűnügyi helyszínné vált a szomolyai családi ház
Fotó: police.hu
Nem tudni, min vesztek össze, de 31 éves férfi úgy sebesítette meg apját, hogy az a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Családi tragédia történt hétfőn délután Szomolyán: a rendőrség adatai szerint apa és fia veszett össze otthonukban, valamivel hat óra előtt, a veszekedés pedig odáig fajult, hogy a fiú egy késsel ledöfte 61 éves apját.
A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Fiát őrizetbe vették, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pedig emberölés megalapozott gyanújával indított eljárást. 
Szerző

Mire a tűzoltók kiértek, már mindkét autó lángolt - Súlyos sérültjei vannak a balesetnek

Publikálás dátuma
2018.12.04. 20:18

Fotó: Mihadák Zoltán / MTI
Összeütközött és kigyulladt két autó Biatorbágy és Sóskút között. Teljes a lezárás a Sóstói úton.
Összeütközött, majd kigyulladt két személyautó a Biatorbágyot Sóskúttal összekötő úton kedd este, hárman súlyosan megsérültek, az utat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták - nyilatkozta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Csámpai Attila elmondta:
az ütközés után az egyik autó kigyulladt, a tűz átterjedt a másikra is, így mire kiértek a tűzoltók, már mindkét jármű lángolt.

Hárman utaztak a két autóban, mindannyian súlyosan megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.
A baleset a két települést összekötő úton, Biatorbágyhoz közelebb történt. A tűzoltók eloltották a tüzet, jelenleg a felhevült fém alkatrészeket hűtik.
Frissítve: 2018.12.04. 22:22

"Elvágtam a torkát" - Életfogytiglanra ítélték a sajószögedi anyagyilkost

Publikálás dátuma
2018.12.04. 19:09
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
Még a rendőrök kiérkezésekor is azt ismételgette, hogy "megérdemelte". Az ítélet szerint leghamarabb 25 év múlva léphetne ki a fegyház kapuján.
Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a sajószögedi férfit, aki tavaly megölte nyolcvanéves édesanyját - közölte Horváth Dóra sajtószóvivő kedden. Az esetet ismertetve elmondta: a vádlott évek óta haragban volt a vele egy háztartásban élő édesanyjával. Aztán tavaly július 4-én otthonukban
egy seprű nyelével és ököllel fél órán keresztül bántalmazta, majd egy késsel nyakon szúrta az idős asszonyt.

Ezután a férfi elindult kifelé az udvarról, miközben egy rongyba törölte véres kezét, és a szomszédok füle hallatára azt mondta: "elvágtam a torkát". A férfi még a rendőrök kiérkezésekor is azt ismételgette, hogy "megérdemelte".
A bíróság a vádlottat életfogytig tartó fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott legkorábban 25 év elteltét követően bocsátható feltételesen szabadlábra. Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, az ügy a Debreceni Ítélőtáblán folytatódik.