Halálos baleset – Frontálisan ütközött egy kamion és egy autó Újlengyelnél

Publikálás dátuma
2018.12.20. 13:22
Összetört személyautó Újlengyel és Nyáregyháza közötti úton 2018. december 20-án
Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
A balesetben egy ember életét vesztette, egy pedig megsérült.
Egyelőre ismeretlen okokból frontálisan összeütközött egy kamion és egy személyautó csütörtökön Újlengyelnél, a 405-ös úton. A balesetben egy ember életét vesztette, egy pedig megsérült – írja a police.hu. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek, a forgalmat a 405-ös útról a 4606-os útra terelik a 12. és a 8. kilométernél.
Fotó: MTI / Mihádák Zoltán
Szerző
Témák
baleset karambol
Frissítve: 2018.12.20. 15:03

Lövöldözés volt egy nagykanizsai áruház parkolójában

Publikálás dátuma
2018.12.20. 11:41
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrség gyanúsítottként hallgatott ki egy 39 éves férfit, majd őrizetbe vette.
Lövöldözés volt szerda este egy nagykanizsai áruház parkolójában, de nem sérült meg senki – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtökön az MTI-vel. Bán Kitti elmondta: csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság büntette miatt indítottak eljárást. A rendőrség egy 39 éves férfit gyanúsítottként hallgatott ki, majd őrizetbe vette. A zaol.hu szerint két ember vitája úgy elfajult, hogy egyikük több lövést is leadott, ezt követően a tettes elmenekült.  Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy gázriasztófegyverrel lőtt a később elfogott elkövető.
Szerző

Reptéri fosztogatókat kaptak rajta a rendőrök

Publikálás dátuma
2018.12.20. 11:39
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava
Egyikük kinyitott és félretett egy bőröndöt, melyben 150 ezer forint értékű valuta volt. Társa ezalatt figyelt, így biztosítva a terepet.
Egy bőröndből próbálta kilopni az értékeket két, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgozó rakodómunkás, de a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) munkatársai rajtakapták őket. A rendőrség közleménye szerint a két férfi szerda este egy londoni járat rakodását végezte. Egyikük kinyitott egy poggyászként feladott bőröndöt és értékek után kutatva feltépte a csomagban lévő papírborítékot. Összesen 150 ezer forint értékű valutát talált benne, ezért a bőröndöt tartalmával együtt félretette, hogy egy későbbi időpontban ellopja a pénzt. Eközben a gép rakterének ajtajánál társa figyelt, hogy segítse őt. A félretett csomag kifosztását a nyomozók közbelépése hiúsította meg. Mint kiderült, a bőröndben a készpénzen túl egy luxuskaróra is volt, így a veszélyeztetett érték több mint 350 ezer forint. A rendőrök elfogták a két férfit, majd előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozás során mindketten szabadlábon védekeznek. Az Repülőtéri Rendőr Igazgatóság folyamatosan vagyonvédelmi akciókat tart a reptéren. A rendőrség azt tanácsolja a légi közlekedést választó utasoknak, hogy műszaki cikkeket, készpénzt és ékszereket ne hagyjanak a feladott poggyászukban. Az értéktárgyaikat akár az utolsó pillanatban is vegyék ki a csomagjukból, ha kiderül, hogy azt a repülőgép rakterében fogják elhelyezni.
Szerző