Előfizetés

Két ember meghalt egy karambolban a 83-as úton

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.24. 11:49
Ütközésben összetört személygépkocsik a 83-as főúton Győr és Győrszemere között 2018. december 24-én
Fotó: Krizsán Csaba / MTI
Az érintett szakaszon befejeződött a helyszínelés, minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom.
Összeütközött két autó Nagyszentpál térségében, a 83-as számú főúton. A balesetben két férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, négy másik ember pedig megsérült – írja a police.hu. Az érintett szakaszon már befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés, így Nagyszentpál térségében minden forgalmi sávban zavartalanul halad a forgalom. 

Elfogták a cserbenhagyó gázolót a váci rendőrök (videó)

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.24. 09:46

Fotó: police.hu
Egy 85 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett. A bűncselekmény elkövetőjét három órán belül kapták el.
A váci rendőrök három órán belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint vasárnap elütött egy idős nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A police.hu oldalon azt írják: a nyomozás adatai szerint a férfi Kemence belterületén, a Fő úton ütötte el a 85 éves nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök az adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett elkövetőt, az egyik Pest megyei településen lakó 31 éves férfit, akit a gázolás után három órán belül elfogtak a lakcímén. A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, a további eljárást szakértők bevonásával folytatják le ellene.  

Gazdátlan lóval ütközött, meghalt egy autós Lentinél

nepszava.hu
Publikálás dátuma
2018.12.23. 21:50
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Halálos közlekedési baleset történt a 75-ös számú főúton, az érintett szakaszt lezárták a rendőrök.
Belehalt sérüléseibe az autós, aki vasárnap este fél nyolc körül egy lovat ütött el Lenti és Rédics között. Az áldozat még életben volt a hatóság érkezésekor, de már nem lehetett rajta segíteni.
A rendőrök teljes útzár mellett kezdték meg a helyszínelést, a forgalmat a vizsgálat idejére Lentikápolna és Csesztreg irányába terelik.