Életet mentettek a rendőrök Markotabödögén

Publikálás dátuma
2018.12.26. 10:35

Fotó: Shutterstock
A két csornai járőr vette észre, hogy az egyik ingatlan mögött kigyulladt valami.
2018. december 25-én éjfélkor két csornai járőr Markotabödögére érve, az egyik ingatlan mögött villogó fényre lett figyelmes - számol be az esetről honlapján a rendőrség. Megálltak a ház előtt, majd Németh Gyula és Simon Norbert r. főtörzszászlós meglátta, hogy a lakóházzal egybeépített mellékhelyiségben, egy fűrészporos kazán kigyulladt. A rendőrök a fűtőberendezés melletti átjáróból két gázpalackot vittek ki a robbanásveszély elkerülése érdekében, majd felkeltették a házban alvó lakókat. A Győr-Moson-Sopron Megyei Tevékenység Irányító Központon keresztül értesítették a Katasztrófavédelem munkatársait, akik perceken belül a helyszínre értek. A rendőrök gyors reagálásának köszönhetően az eset során senki nem sérült meg.
Szerző

A helyszínen belehalt sérüléseibe az M0-áson elgázolt férfi

Publikálás dátuma
2018.12.26. 09:09

Fotó: Mihádák Zoltán / MTI
Egyelőre nem tudni, hogy történt a tragikus baleset.
rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények között 2018. december 26-án 5 óra 6 perckor, az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya irányából az M6-os autópálya irányába vezető szakaszon egy személyautó egy gyalogost elütött. Az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a jármű vezetője az elsődleges információk alapján súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a baleset szemléjét és a műszaki mentést megkezdték, torlódásra lehet számítani.
Szerző
Frissítve: 2018.12.26. 13:57

Tízen sérültek meg, amikor három autó rohant egymásba

Publikálás dátuma
2018.12.25. 17:03

Fotó: Shutterstock
Az egyik sérültet feszítővágóval kellett menteni.
Három autó ütközött össze kedd délután a 4-es főút Nyíregyháza és Nyírpazony közötti szakaszán, tízen megsérültek, az utat teljes szélességében lezárták. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint egy embert feszítővágókkal szabadítottak ki a roncsokból a nyíregyházi hivatásos tűzoltók, majd átadták a mentőknek. A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint tízen sérültek meg az eddig tisztázatlan okból bekövetkezett balesetben.
Szerző
Témák
baleset