Kettős tragédia - Apa és fia halt meg Dévaványán

Publikálás dátuma
2018.12.26. 11:30
Illusztráció
Fotó: Népszava
Szén-monoxid-mérgezésben vesztette életét a két férfi. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendelt el.
Dévaványán, 2018. december 25-én 14 óra 45 perc körül otthonukban holtan találtak egy 56 éves férfit és 24 éves fiát - közölte honlapján a rendőrség. A ház fürdőszobájában a kazán és a vízmelegítő is gázzal működött. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gázkazán meghibásodott és a két férfi szén-monoxid-mérgezésben vesztette életét. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendelt el és szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit, a büntetőjogi felelősség kérdését.   
Az Index úgy tudja, a fiatalabbik áldozat Diós Kristóf, aki nem csupán a Dévaványai SE labdarúgója volt, hanem ismert természetfotós is. 
Szerző
Frissítve: 2018.12.26. 12:30

Egy nő halt meg a felborult autóban Szeged és Bordány között (fotók)

Publikálás dátuma
2018.12.26. 10:50

Fotó: police.hu
Egy Szeged felé tartó gépkocsi vezetője vesztette el uralmát a járműve felett az 5408-as úton.
A baleset 2018. december 26-án valamivel 5 óra után történt a 5408-as úton. Egy Szeged felé tartó gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, az útpadkára sodródott, és az autó felborult. A balesetben a személyautót vezető nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon kezdetben teljes-, majd félpályás útlezárás volt érvényben, ami valamivel 9 óra után megszűnt, a forgalom ismét folyamatos. 
Szerző

Életet mentettek a rendőrök Markotabödögén

Publikálás dátuma
2018.12.26. 10:35

Fotó: Shutterstock
A két csornai járőr vette észre, hogy az egyik ingatlan mögött kigyulladt valami.
2018. december 25-én éjfélkor két csornai járőr Markotabödögére érve, az egyik ingatlan mögött villogó fényre lett figyelmes - számol be az esetről honlapján a rendőrség. Megálltak a ház előtt, majd Németh Gyula és Simon Norbert r. főtörzszászlós meglátta, hogy a lakóházzal egybeépített mellékhelyiségben, egy fűrészporos kazán kigyulladt. A rendőrök a fűtőberendezés melletti átjáróból két gázpalackot vittek ki a robbanásveszély elkerülése érdekében, majd felkeltették a házban alvó lakókat. A Győr-Moson-Sopron Megyei Tevékenység Irányító Központon keresztül értesítették a Katasztrófavédelem munkatársait, akik perceken belül a helyszínre értek. A rendőrök gyors reagálásának köszönhetően az eset során senki nem sérült meg.
Szerző