A Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy busz, többen kórházba kerültek

Publikálás dátuma
2019.01.06. 07:58

Fotó: police.hu
A baleset Tass határában, a Széchenyi úton történt.
Letért az úttestről és a Kiskunsági-főcsatornába hajtott egy busz Tass határában – közölte honlapján a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A buszon négy ember tartózkodott, őket a mentők kórházba szállították.
Fotó: police.hu
Szerző
Frissítve: 2019.01.06. 11:10

A villamosvezetőnő megkérte, hogy szálljon le, a férfi agyba-főbe verte

Publikálás dátuma
2019.01.05. 16:45
Illusztráció/Népszava fotó
A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást.
A XX. kerületben, az 51-es villamos Török Flóris utcai megállójánál K. Attila hangoskodott, és az utasokat lökdöste, írja a blikk.hu.  A villamost vezető nő felszólította a férfit, hogy szálljon le a szerelvényről. A 48 éves agresszív ember ekkor kegyetlenül nekitámadt a villamosvezető hölgynek, akit többször ököllel megütött. A sérült nő hívta a rendőrséget, akik perceken belül a helyszínre érkeztek, a férfit elfogták és előállították a XX. és XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.
Szerző
Témák
villamos Tököl

Bevásárlólistával indult lopni

Publikálás dátuma
2019.01.05. 10:53
Képünk illusztráció
Fotó: Németh András Péter
Kávé, édesség, törlőkendő – a szegedi férfi akkurátusan vezette, hogy mit szeretne elcsórni a helyi bevásárlóközpontban.
Üzletszerű lopás miatt indult eljárás egy fiatal szegedi férfival szemben, a bűnügyi jogcím pedig nagyon találó. A 20 éves gyanúsított ugyanis a rendőrség szerint december 28-án és 29-én konkrét listával indult lopni egy helyi üzletközpontba, ahol üdítőt, kávét, édességet, mosó- és tisztálkodási szereket, fogkrémet, légfrissítőt és törlőkendőt emelt el.   A biztonsági őrök a második alkalommal ütöttek rajta. Visszatartották a férfit és értesítették a rendőröket, akik aztán megtalálták a zsákmánylistát is, írja a police.hu.
Szerző