Tűz ütött ki egy sárvári bútorboltban

Publikálás dátuma
2019.01.06. 11:42
Illusztráció
Fotó: Népszava
Az ezer négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett, a fém tetőszerkezet beszakadt.
Tűz ütött ki egy bútorboltban Sárváron, a Rábasömjéni utcában vasárnap délelőtt. A tűzoltók négy vízsugárral kezdték oltani a lángokat – közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Az ezer négyzetméteres épület teljes terjedelmében égett, a sárvári, a szombathelyi és a körmendi hivatásos, valamint a pápoci önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották a lángokat. A munkálatok közben a fém tetőszerkezet beszakadt. A tüzet végül körülhatárolták és megfékezték a lángokat. Az épületből az egységek korábban két gázpalackot hoztak ki, majd később egy felrobbant palackot is találtak, amelyet szintén kivittek.
Szerző
Témák
tűz Sárvár
Frissítve: 2019.01.06. 13:16

Vasvillával szúrt meg egy férfit Tökön, őrizetbe vették a rendőrök

Publikálás dátuma
2019.01.06. 11:32

Fotó: police.hu
A Pest megyei nyomozók emberölés kísérletével gyanúsítják a 44 éves dunaegyházi férfit.
Péntek délelőtt Tökön, egy lovarda területén, szóváltást követően egy dunaegyházi férfi vasvillával bántalmazott egy 52 éves töki férfit. A sértettet kórházba vitték. A támadót a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták. A police.hu azt írja, a 44 éves férfit a nyomozók emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.
Szerző

Kihasználta a névazonosságot: ismert politikusnak adta ki magát a társkeresős csaló

Publikálás dátuma
2019.01.06. 09:40
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A férfi elhitette a nővel, hogy beleszeretett, az asszony végül 150 ezer forintot adott át neki.
Csalás miatt tett feljelentést ismeretlen tettes ellen egy kunszentmiklósi nő még 2018. június 7-én: az asszony az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg egy férfival, aki – kihasználva, hogy a neve teljes egészében megegyezik egy ismert személy nevével – politikusnak adta ki magát – írja a police.hu.  Miután személyesen is találkoztak, a férfi elhitette a nővel, hogy beleszeretett, és vele képzeli el az életét Floridában. A közös jövő megvalósításához – amerikai vízum beszerzése érdekében – a csaló pénzt kért a nőtől, aki át is adott neki 150 ezer forintot. A Pest megyei férfi ezután elérhetetlenné vált. A nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták a gyanúsítottat, a 35 éves férfi az eljárás során szabadlábon védekezhetett. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.
Szerző