Bokasérülést szenvedett Liu Shaolin Sándor

Publikálás dátuma
2019.01.09. 08:22

Fotó: MLADEN ANTONOV / AFP
Az olimpiai bajnok elesett edzés közben, de szerdán útnak indul az Eb helyszínére.
Az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor elesett edzés közben, de szerdán társai után indul Hollandiába, ahol péntektől vasárnapig kerül sor a rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságra. A magyar szövetség kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a 23 éves sportoló a hétfői tréningen bukott, és bokasérülést szenvedett, ezért elővigyázatosságból nem utazott el a többiekkel aznap Dordrechtbe. Az orvosi vizsgálatot követően Liu Shaolin Sándor szerdán indul útnak az Eb helyszínére.
Szerző

Szucsánszki Zita gyermeket vár

Publikálás dátuma
2019.01.08. 21:48
FOTÓ: Szalmás Péter
A Ferencváros 31 esztendős kézilabdázónője és párja, Elek Gábor júliusra várják kisfiukat.
Szucsánszki Zita tavaly május óta szünetelteti karrierjét, soha nem is titkolta, hogy azért, mert gyereket szeretne. Ő és párja, Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabda csapatának edzője azóta meg is kapták a jó hírt: rövidesen egy kisfiú szülei lesznek. A pár a jó hírt az M4 Sport csatornán futó Fradi TV-ben jelentette be, aminek adását, benne a nagy bejelentéssel most Önök is megnézhetik:
Szucsánszki azt is elárulta, már a jövőt is figyelembe véve elkezdte az edzői képzést a Testnevelési Egyetemen, a visszatérése lehetséges időpontjáról azonban nem ejtett szót.
Szerző
Frissítve: 2019.01.08. 22:33

Mégis lehetnek nézők az Újpest-Ferencváros bajnokin

Publikálás dátuma
2019.01.08. 16:40
FOTÓ: Tóth Gergő
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága korábban zárt kapus meccsel büntette az Újpestet, ám most feloldotta a tilalmat.
Megváltoztatta decemberben hozott döntését a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága, így nem lesz zárt kapus a február 9-én esedékes Újpest-Ferencváros NB I-es rangadó - olvasható a Nemzeti Sport online változatán. Az újpestieket egy hónapja a címvédő Mol Vidi FC vendégjátéka miatt szankcionálták, mégpedig a „rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, szurkolói részéről obszcén kifejezések bekiabálásáért, nagy mennyiségű pirotechnikai eszköz használatáért és nézőtéri rendbontásért, valamint másokat etnikai hovatartozásukra tekintettel becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért, amely másodszor fordult elő a bajnokságban.” A lila-fehér együttes fellebbezése nyomán az MLSZ a zárt kapus tilalmat ma feloldotta, ám ezzel egyidőben az eredetileg kiszabott 1 milliós pénzbírságot 2 millióra emelte.

A Mol Vidi elleni bajnokin tapasztalt nézőtéri rendbontás miatt az Újpest előbb belső biztonsági vizsgálatot rendelt el, majd miután kiderült, hogy egy profi nehézsúlyú bokszoló balhézott, és emiatt egy nézőt súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani, a klub felbontotta a biztonsági szolgálat szerződését.

A labdarúgó NB I. küzdelmei február 2-án folytatódnak a 19. fordulóval, a szóban forgó derbire a 20. körben kerül sor. A téli szünetben a Ferencváros 39 ponttal vezeti a tabellát a 34 pontos Vidi FC előtt. Az Újpest 28 egységgel az 5. helyen telel.
Szerző