Halálos baleset - Teherautónak ütközött autójával egy idős nő

Publikálás dátuma
2019.01.09 17:26

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Hiába próbálták újraéleszteni az asszonyt, nem tudták megmenteni az életét. A baleset oka ismeretlen, azt a rendőrség vizsgálja.
Egy idős nő életét vesztette, amikor autójával egy tehergépkocsinak ütközött - írja a police.hu. A szerda délután fél 4 előtt, Dabason történt baleset oka egyelőre ismeretlen, így azt sem tudni: a kedd este óta országszerte számos helyen eltakarítatlan hónak szerepe volt-e a tragédiában.
A személyautót vezető 74 éves asszony olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Mint a katasztrófavédelem írja, hiába próbálkoztak az újraélesztésével.
A Budapest felé haladó forgalmi sávot a helyszínelés idejére lezárták.
Frissítve: 2019.01.09 20:12

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24 17:44

Fotó: police.hu
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátták. 

A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Frissítve: 2019.03.24 22:02