Hat autó karambolozott, több kilométeres a torlódás az M0-áson

Publikálás dátuma
2019.01.16. 08:27
A kép illusztráció
Fotó: Shutterstock
A rendőrök lezárták a belső forgalmi sávot.
Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött hat autó Budapest XVI. kerületében, az M0-ás autóúton szerda reggel – írja a police.hu. A balesetben senki nem sérült meg. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a belső forgalmi sávot lezárták, emiatt több kilométeres torlódás alakult ki.
Szerző

Két halottat találtak egy lángoló családi házban Nemespátrón

Publikálás dátuma
2019.01.15. 22:01
Képünk illusztráció
Fotó: Massoud Hossaini / AFP
A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből, a lakókat már nem lehetett megmenteni.
Családi ház égett kedden este a Zala megyei Nemespátrón, a Fő utcában: a helyszínre riasztott tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az épületben – írja közleményében a megyei katasztrófavédelem.
Mint írják, a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a tűzből, megakadályozva a robbanást. 
Szerző

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Publikálás dátuma
2019.01.15. 17:16
Fotó: Tóth Gergő
Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az állami hírügynökséggel.
Az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják. A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.
Szerző