Lezuhant egy ember a hatodik emeletről Kecskeméten

Publikálás dátuma
2019.01.20. 20:08
A kép illusztráció
Fotó: Népszava
Az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.
Életét vesztette egy ember, aki lezuhant egy panelház hatodik emeletéről szombaton Kecskeméten, a Március 15. utcában – írta a baon.hu. A lapnak Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy  az ügyet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.
Szerző
Témák
Kecskemét

Vaddal ütközött és árokba borult egy autó Vas megyében

Publikálás dátuma
2019.01.20. 18:43
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A jármű a tetején állt meg. Ketten utaztak benne, őket a mentők vizsgálják.
Vaddal ütközött egy autó vasárnap, nem sokkal 18 óra előtt a 86-os főúton, Egyházasrádóc és Kisunyom között – írja a police.hu. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján közölte, hogy a jármű árokba borult és a tetején állt meg. Az autóban ketten utaztak, őket a mentők vizsgálják.   A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon 18 óra 20 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az Egyházasrádóc irányából közlekedőket Nemesrempehollós, a Kisunyom felől érkezőket pedig Sorokpolány irányába terelik.
Szerző

Árokba csapódott két autó az 1-esen, öten megsérültek

Publikálás dátuma
2019.01.20. 17:26
Illusztráció
Fotó: Shutterstock
A baleset egy előzés közben történt. A rendőrök már feloldották az útlezárást.
Öt ember megsérült egy balesetben az 1-es főúton, Ács térségében vasárnap délután – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy gépkocsi megkezdte az előtte haladó autó előzését, de a manőver során nekiütközött, majd mindkét jármű árokba csapódott és a tetejére borult. A rendőrök a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett végezték, az érintett szakaszt Komárom felől a 13-as úton, Ács irányából a településen keresztül haladva tudták elkerülni az autósok. Azóta feloldották az útlezárást, így a forgalom 17 óra 35 perctől ismét zavartalanul haladhat.
Szerző
Frissítve: 2019.01.20. 18:35